Marius Vizer sustine constant mişcarea

0
Posted March 7, 2014 by Lucian Popa in Altele sporturi

marius-vizer-600x320

sportrevolution.ro

„Valoarea cea mai de preţ a omului este onoarea şi conştiinţa”, crede românul Marius Vizer, Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, care a devenit în luna mai preşedinte al sportului mondial. Bihoreanul Marius Vizer (foto) a fost ales în funcţia de preşedinte al Sport Accord, o entitate cu o uriaşă forță mondială în materie de sport, cu o structură modernă, cu o viziune prosperă, condusă cu onestitate și curaj.
Sportrevolution este încrezătoare în capacitatea lui Marius Vizer de a aduce un suflu nou, putere şi influenţă pentru susţinerea sportului mondial, fie el sport olimpic sau neolimpic. Preşedintele SportAccord a confirmat că proiectele pe care le va pune în aplicare se vor reflecta şi în România și dorește să susţină sportul din ţara noastră ca lider al sportului mondial. Transmitem pe această cale președinţilor de federaţii care vor dori să se alăture organizaţiei SportAccord, să vină cu idei și proiecte noi, să contribuie, nu doar să aștepte să primească din partea altora, pentru că doar muncind împreună, vor reuși să ajungă la un nivel înalt.
Ne dorim ca cei din conducerea sportului românesc să conștientizeze acum, mai mult ca oricând, că ar trebui să se implice în proiecte menite să revigoreze și să schimbe situaţia din prezent. Ar trebui să se gândească mai mult la binele sportivilor, să îi motiveze și împreună să demonstreze că sportul românesc are multe de oferit. Și, înainte de toate, vrem să conștientizăm cu toţii câtă nevoie avem de mișcare, de la mic la mare și cât de benefică și sănătoasă este. Numai începând cu săritul corzii în faţa casei și alergatul pe alee în parc de la o vârstă fragedă, vom ajunge să ne bucurăm de sportivi care fac performanţă fără să spună „am obosit”!


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)