Punctele care nu ar mai comta la finele sezonului

0
Posted March 20, 2014 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

hora

LUCIAN POPA

În cadrul etapei a XVIII-a a Ligii a II-a, Seria a II-a, FC Bihor va juca un nou meci extrem de dificil, programat sâmbătă, 22 martie, de la ora 11, la Târgu Mureș, în compania formației locale ASA.
Partida, care va avea loc pe Stadionul Transil, va opune formațiile de pe locul III, ASA Tg. Mureș, cu 28 de puncte, și locul X, FC Bihor, cu 18 puncte.
În mod normal gazdele pornesc clar din postura de favoriţi şi cum au ca obiectiv principal promovarea în Liga I nu-şi permit paşi greşiţi şi vor forma victoria. Asta cu toate că succesul lor nu va conta în condiţiile în care FC Bihor va lupta în play-aut iar ASA în play-off. Va fi un duel intre Ioan Hora (foto) bihoreanul de la Târgu Mureş împotriva echipei din oraşul natal, dar la care nu a apucat să fie legitimat.
„Meci greu. Din nou întâlnim o echipă care se află în momentul de față pe primul loc în clasamentul play-off, echipă care își dorește promovarea în prima ligă și care vine după o înfrângere la FC Olt, formație care dorește să-și consolideze poziția în play-off și care vizează toate cele trei puncte. Echipa mureșeană are în componență jucători valoroși și cu experiență, ca N`Doye, Hora, Voiculeț, Bumba sau Sepsi, dar noi mergem acolo ca să dăm tot ce putem la ora jocului și să ne întoarcem cu punct sau puncte. Dacă vom reuși rămâne de văzut sâmbătă la ora 13”, a declarat antrenorul echipei FC Bihor, Alexandru Pelici.
Tehnicianul orădean se confruntă cu două probleme de efectiv înaintea disputei, fundașul central Florin Lazăr fiind suspendat, iar mijlocașul Sebastian Ianc, accidentat.
Partida de sâmbătă, dintre ASA Tg. Mureș și FC Bihor va fi televizată, putând fi urmărită pe micul ecran pe TVR.
foto: Mircea Rosca


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)