Filozofii defensive în ambele tabere

0
Posted March 13, 2014 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

002

LUCIAN POPA

Joi dimineaţa sala de conferinţe a celor de la FC Bihor a găzduit conferinţă de presă înainte de al doilea meci oficial din anul calendaristic 2014 pe propriul teren. Sâmbătă începând cu ora 11,00 roş-albaştrii vor primi pe propriul teren vizita celor de la Metalul Reşiţa în cadrul etapei a XVII-a a Ligii a II-a, Seria a II-a. Alexandru Pelici şi Dorin Mihuţ (foto) antrenorul principal şi respectiv fundaşul dreapta au fost prezenţi pentru a discuta îninte de jocul de sâmbătă.
„Întâlnim pentru a treia oară la rând o echipă care își dorește play-off-ul, care este în momentul de față în play-off. Nu ne așteaptă un meci ușor, e o echipă care vine aici cu gândul la victorie, după punct sau puncte, dar sperăm să fim inspirați, să fim concentrați și să reușim să scoatem maximul din acest joc. Din păcate, nu vom putea conta pe serviciile a doi jucători, e vorba de Raymond Lukacs și Adam Achim. Sperăm însă ca cei care vor intra în locul lor să-și facă treaba, pentru că în lot sunt jucători care pot să suplinească absența oricui, important e ca echipa să acumuleze puncte pentru că avem nevoie de așa ceva”, a declarat antrenorul principal al echipei orădene, Alexandru Pelici
“Mergem la Oradea să câștigăm. Întâlnim o echipă bună, o echipă organizată, antrenată de Alexandru Pelici, despre care știm cu toții ce filosofie are despre fotbal. Se organizează foarte bine, în special în defensivă, în încercarea de a suprinde adversarul pe contraatac și încercăm să ne luăm măsuri în acest sens. Știu că va fi un joc greu. Eu am antrenat la Oradea și știu cum se pune problema acolo. Noi vom încerca să ne întoarcem de la Oradea cu cele trei puncte, dar sunt conștient și i-am avertizat pe jucători că trebuie să fim foarte atenți, pentru că Pelici este un tactician foarte bun și ne poate cu jocul obișnuit și să încercăm să nu primim gol. Asta nu înseamnă că mergem acolo doar să ne apărăm” declara la rândul său Marian Pană, antrenor Metalul Reșița
„După primele două jocuri, eu zic că suntem în creștere. Am arătat o altă echipă față de tur. Din punctul meu de vedere, meciul cu Reșița va fi un meci greu. Părerea mea este că singurul lucru pe care trebuie să-l avem în cap e victoria. Pulsul din vestiar eu zic că este foarte bun la ora actuală, simt băieții montați. Singurul obiectiv al meu și al băieților la meciul de sâmbătă sunt cele trei puncte. Dar acest aspect trebuie să-l demonstraăm pe teren”, a declarat fundașul Dorin Mihuț.
FC Bihor nu vor putea evolua sâmbătă Raymond Lukacs și Aadam Achim ambii suspendaţi în primul unsprezece apărând nume ca Lupu, Florin Pop sau Hadăr.
Prețul de intrare pe stadion pentru acest meci este ca și până acum, de 10 lei, cu femeile având gratuitate, de asemenea, copii și liceeni, dar doar pe bază de carnet de elev, și pensionarii, pe bază de cupon de pensie.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)