Serban Morcan: “Fara bani din drepturile TV nu vad mare viitor”!

0
Posted March 25, 2014 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

Morcan-Serban-2-219x300

HORATIU SIMA

FC Bihor Oradea a detonat bomba in seria a doua in liga secunda, invingand pe terenul unei favorite la promovare, ASA Tg. Mures. PResedintele bihorenilor, Ovidiu Morcan nu isi face inca iluzii de a patrunde in play-off, dar spune ca o noua victorie in etapa urmatoare le-ar deschide aceste orizonturi.
“Mari iluzii nu ne facem, dar suntem increzatori in sansa noastra. Este foarte important meciul de miercuri, pentru ca o victorie cu Olimpia Satu Mare ne-ar indreptati sa speram.
S-a inchegat echipa, e greu sa reconstruiesti. Am luat o echipa noua in vara, a fost greu. Dar in aceste meciuri din acest an nu am luat gol. Domnul Pelici a ales jucatori care nu erau in varful carierei lor si iata ca au confirmat increderea avuta in ei“, a spus oficialul bihorean la Sport Total FM.
Acesta trage un semnal de alarama si spune ca daca nu vor veni bani din drepturile de televizare, atunci fotbalul din ligile inferioare nu are un viitor prea bun.
“Este o perioada foarte grea pentru fotbal in general, iar modul acesta de raportare nu o sa mai mearga mult timp, cu venituri mici sau inexistente. Veniturile proprii la noi suntem undeva la 15% din cheltuieli. Stam la mila autoritatilor. In liga 2 drepturi de televizare nu prea sunt, vanzarile de bilete nu prea aduc bani. Liga a doua ar trebui luata la pachet cu prima liga, pentru ca este o pepiniera de fotbalisti. Fara bani nu vad mare viitor. Un milion sau doua de euro pentru liga a doua ar fi mana cereasca”, a adaugat Ovidiu Morcan in emisiunea “Trafic Sport”.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)