Stoica şi Borcea au depus contestatie în anulare la Curtea de Apel

3
Posted March 12, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

foto

LUCIAN POPA

Mihai Stoica (foto) fostul manager general al echipei de fotbal Steaua Bucureşti şi Cristian Borcea fostul preşedinte dinamovist au depus contestaţie în anulare la Curtea de Apel Bucureşti la decizia prin care au fost condamnaţi la 3 ani şi 6 luni de închisoare şi, respectiv, 6 ani şi 4 luni, în Dosarul “Transferurilor”, relatează Agerpres. Pentru contestaţia lui Mihai Stoica, depusă la CAB pe 7 martie, a fost stabilit un termen de judecare pentru 21 martie, în timp ce pentru acţiunea lui Borcea nu a fost încă stabilit un termen.
Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis pe 4 martie condamnarea la închisoare cu executare a celor opt inculpaţi din dosarul transferurilor din fotbal.
George Copos, fostul acţionar majoritar al FC Rapid, a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare, Mihai Stoica, managerul general al FC Steaua – la 3 ani şi 6 luni de detenţie, Cristian Borcea, fost acţionar al FC Dinamo – 6 ani şi 4 luni, Ioan Becali – 6 ani şi 4 luni, Victor Becali – 4 ani şi 8 luni.
De asemenea, Jean Pădureanu, fost preşedintele al clubului Gloria Bistriţa, a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare în acelaşi dosar, Gheorghe Popescu – la 3 ani, o lună şi 10 zile de închisoare cu executare, iar Gheorghe Neţoiu – la 3 ani şi 4 luni de detenţie cu executare.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

  1.  

    Nu sunt vreun fan Mihai Stoica, dar chiar nu ma bucur sa-l vad dupa gratii, nici pe el nici pe ceilalti. Or fi gresit, nu zic ca nu..dar sa stai alaturi de infractori gen violatori si cei care intra in case, e chiar nasol..
  2.  
    robi

    Ai ajuns sa stergi comentariile? Penibil si sa nu uit…………………EXCLUSIV…:))))))))))))

Adauga un comentariu


(obligatoriu)