Tinerii voleibalişti de la LPS Bihorul calificaţi la turneul final

0
Posted March 17, 2014 by Lucian Popa in Volei

volei

LUCIAN POPA

La finele săptămânii trecute, mai precis de vineri şi până duminică s-a desfasurat in Oradea la Sala de jocuri sportive a LPS Bihorul turneul semifinal de volei cadeti masculin (16 ani si mai mici). La turneul semifinal sunt 4 grupe a cate 4 echipe, in grupa cu LPS CSŞ Bihorul (antrenor Kovacs Zoltan) mai fiind echipele CSŞ Blaj, CSŞ Toplita si CSŞ Zalau. Aceasta din ultimă echipă a fost si in faza 1 cu orădenii in grupa calificandu-se de pe locul 3.
Iată rezultatele complete: CSŞ Zalau – CSŞ Toplita 2-3, LPS Bihorul – CSŞ Blaj 3:0, CSŞ Toplita – CSŞ Blaj 3:0, LPS Bihorul – CSŞ Zalau 3:0, CSŞ Zalau – CSŞ Blaj 3:0, LPS Bihorul – CSŞ Toplita 3-1.
La turneul final vor ajunge primele două echipe de la fiecare turneul semifinal, aşadar 8 echipe. Din grupa de la Oradea, LPS Bihorul s-a calificat de pe prima poziţie, poziţia secundă fiind ocupată de cei de la Topliţa.
“Iata al 5-lea turneu final al acestor sportivi consecutiv, eu zic ca este o premiera a voleiului oradean, mai ales ca si juniorii 3 ai lui Achimescu Rodian au ajuns si ei la un turneu final la prima lor participare.Asta inseamna ca, incet incet voleiul oradean se ridica, si nu cu sportivi straini ce cu sportivi oradeni Este enorm de greu sa te bati cu echipe mari unde sunt si centre a voleiului unde au oportunitatea sa aduca sportivi de viitor, foarte buni din alte oras. Multa lume se asteapta la acesti sportivi sa aduca acasa inca o medalie si mai stralucita, dar e foarte greu. Suntem printre singurele echipe pretendente la o medalie care nu au nici un sportiv adus, iar eu am incredere in acesti copii ca pot face din nou un turneu final bun prin multa munca si seriozitate maxima” declara Kovacs Zoltan antrernorul bihorenilor.
Din lotul celor de la LPS Bihorul fac parte jucătorii Crisan Andrei, Jugan Alin, Vaida Vlad, Ursachi Adrian, Majar Paul, Miclaus Geany, Ilies Raul, Gherman Sebastian, Pantea Valentin, Cotuna Catalin, Radu Vlad si Calapod Andrei.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)