Un simplu antrenament cu public

0
Posted March 28, 2014 by Lucian Popa in Baschet
Ciao restaurant - pizzerie

foto

LUCIAN POPA

În cadrul etapei a XXV-a a Ligii Naţionale de baschet masculin, CSM Oradea va juca sâmbătă începând cu ora 15,00 la Chiajna impotriva formaţiei ocale Concordia. Diferenţa de valoare dintre cele două echipe este foarte mare ceea ce face ca Oradea să pornească clar din postura de favoriti şi în mod normal este doar o chestiune de timp până vor obţine un nou succes. Gazdele sunt o echipă cu un buget limitat având în componenţă doar jucători români.
Fără doar şi paote că dupp victoria de la Chiajna CSM-ul nu mai poate scăpa locul al doilea la finele sezonului regulat decât printr-o conjuctură total nefavorabilă. Bihorenii au avantaj în faţa celor de la CSU Sibiu şi BC Mureşul Târgu mureş, formaţii care se vor întâlni intre ele. Dacă Oradea va câştiga runda viitoare va Vâlcea, cu Rovinariul, meciul dintre Sibiu şi Mureş nici nu va mai conta.
În mod normal încă de pe acum Şerban Sere şi Cristian Achim managerul şi respectiv antrenorul principal al echipei bihorene se gândesc deja la adversarul din primul tur al play-off-ului dar şi la Final Four-ul Cupei României. Oradea a putea face o repetiţie bună înaintea primuli joc din Cupa României cu Piteştiul la Ploieşti. Acel joc din data de 11 aprilie va demonstra dacă Oradea are sau nu capacitatea de a juca o finală de Cupă a României cu trofeul pe masă.
Aşadar gândul celor de la Oradea se îndreaptă mai mutl spre vitoarele jocuri importante ce vor conta pentru un sezonul 2013-2014 până acum foarte bun.
Foto: Roby Boroş.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)