Atletico o elimina clar pe FC Barcelona

0
Posted April 10, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

robben

LUCIAN POPA

Putini erai cei care credeau că Atletico Madrid va putea elimina intr-o dublă manşă pe FC Barcelona, o echipă cu pretentii în sferturile din Liga Campionilor. Catalanii au plătit tribut unui joc modest şi static în care au fost surprinşi de jucatorii lui Diego Simeone cei care şi-au învăţat lecţia. După un 1-1 pe Camp Nou, cei de la Atletico au deschis repede scorul prin Koke cel care a reluat din apropiere, după ce în prealabil balonul a lovit bara. 1-0 a fost şi scorul final.
Tot gazdele se menţin în atac şi David Villa în două rânduri a lovit bara din poziţii favorabile.
Catalanii nu pot face faţă şi abia în finalul primului mitan atunci când şutului lui Xavi a fost deviat.
În parta a doua oaspeţii ratează o ocazie imensă prin acelaşi Xavi care din trei metri trimite alături.
Neymar a mai ratat o sansa de gol in minutul 77, cand a trimis putin pe langa poarta cu capul. Ultima ocazie a apartinut gazdelor prin Rodriguez.
În ultimul sfert de finală Bayer Munchen nu a avut nici un fel de probleme în a elimina pe Manchester United. În ut pe Old Trafor, englezii au terminat la egalitate 1-1 cu bavarezii. la Munchen, oaspeţii au deschis scorul printr-o executie de excepţia a lui Evra, pentru ca la doar un minut distanţă Mandzukic să marcheze cu capul din interiorul careului. Tomas Muller îşi aduce echipa în avantaj în urma unei centrări a lui Arien Robben (foto), pentru ca acesta din urmă să-şi treacă şi el numele pe lista marcatorilor în urma unei acţiuni personale.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)