Au ratat victoria la ultima faza

0
Posted April 11, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

002

LUCIAN POPA

Joi seara Arena “Antonio Alexe” din Oradea a fost o gazdă extrem de primitoare pentru lotul național de futsal Under 21 a României. Elevii lui Nelu Stancea au disputat două meciuri de pregătire în compania echipei similare a Ungariei ambele jocuri având un caracter amical. Miercuri la Beretyufulo ai noştrii au cedat cu scorul de 2-4 după ce au condus cu scorul de 2-0. Joi au încercat să-şi ia revanşa dar partida s-a terminat la egalitate scor 3-3, cu menţiunea că la ultima fază românii au avut şansa golului dar au ratat-o.
Meciul a început în nota clară de dominare a tricolorilor care au ratat trei ocazii clare solutiile lor fiind de a şuta cand era indicată o pasă. Contrar cursului partidei oaspeţii au deschs scorul la o nesincronizare în apărarea noastră. După alte trei minute dintr-o contră mingea a rămas la maghiari care şi-au dublat avantajul. 0-2 la pauză. A urmat partea a doua în care românii au făcut o mare risipă de efort dar au primit un nou gol… Fără a avea ce pierde Nelu Stancea a fortat revenirea şi în trei minute românii au reuşit performanţa să rateze din toate pozitiile, cu portarul în faţă sau chiar cu poarta goală… Tamas Mikloş a dat semnalul de revenire după reuşita acestuia pentru ai noştri. Biro Attila a marcat şi el şi românii începeau să spere. În cele din urmă Tonko a egalat şi a declansat nebunia. Partida este la discretia românilor. Cu şase secunde înainte de final portarul oaspeţilor primeşte direct cartonaş roşu (hent ultimul apărător). Maghiarii au şase penalităţi şi se dictează lovitură de pedeapsă. Cireş intră să execute şi cu un şut în forţă, trage alături. Aşa s-a scris istoria unui mec pe care tricolorii mici puteau să-l câştige clar dar nu au avut luciditate în fata portii adverse.

006

Antrenorii Nelu Stancea și Marius Pârciu au folosit următorul lot de jucători:
Portari: Zsolt Kisgyorgy (Spicom), Serghei Burduja (Atletico Chișinău)
Fundași: Andrei Petcu (Calarași), Bogdan Stratulat (Focșani), George Buleandra (United Galați), Andrei Drăgoi (Auto Bergamo Deva), Octavian Cireș (United Galați)
Atacanți: Levente Tanko (Gheorghieni), Attila Biro (ACS Odorheiu Secuiesc), Miklos Tamaș (ACS Odorheiu Secuiesc), Liviu Ruxandari (CSMS Iași), Constantin Ion Dumitru (Calarași).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)