Crisul lejer de tot, CSM-ul risipa mare de efort

0
Posted April 15, 2014 by Lucian Popa in Polo
Ciao restaurant - pizzerie

007

LUCIAN POPA

În cursul serii de marti 15 aprilie Bazinul Olimpic “Ioan Alexandrescu” din Oradea a găzduit două meciuri importante primul pentru clasamentul final al Superligii naţionale de polo pe apă masculin in timp ce cel de-al doilea a fost primul meci al finalei.
CS Crişul Lancetti Oradea a jucat în compania celor de la Amefa Arad într-un meci contând pentru locurile 5-6, după programul cel mai bun din cinci meciuri. Orădenii pregătiti de Eugen Băjenaru au câştigat lejer cu scorul de 12-3 (4-0, 2-0, 1-2, 5-1).
A fost un joc fără istoric dominat clar de la un capăt la celălalt de formaţia organizatoare care a condus la pauza mare cu scorul de 6-0. Szabo a marcat trei goluri, Olcean, Oros şi Barbu.
A urmat partea a doua în care doar în sfertul al treilea arădenii au inscris si ei de două ori. Furj a reuşit o dublă. Ultima parte a fost din nou dominată de poloiştii de la Crişul, Oros, Szabo, Alb, Paleacu şi Covats. Succes fără probleme pentru organizatori care conduc la scorul general cu 1-0. Miercuri după-amiaza urmează partida a dua.
De la ora 19,00 a urmat meciul vedetă şi anume CSM Oradea – Steaua Bucureşti. Şi de astă dată bihorenii au reputat un nou succes si anume 9-6 (2-2, 1-2, 2-0, 4-2). A fost un mci mult mai dificil decât se aşteptau campionii ultimelor şapte ediţii ale Superligii replica bucureştenilor fiind una foarte buă.
Steliştii au început mai bine şi la pauză au condus cu scorul de 4-3. A urmat partea a doua la fel de echlibrată cu menţiunea că pregătirea fizică superioră şi experienţa a făcut diferenţa.
Kadar, Chioveanu, Ramiro Georgescu, Ciupic, Creţă, Dunca, Popoviciu, Diaconu şi Tibi Negrean au marcat pentru învingători.
Şi CSM Oradea conduce cu scorul de 1-0 la general.
Echipa vizitatoare a fost incurajată la acest meci de o galerie dotată cu tobe şi goarne de aproximativ 25 de persoane care şi-au incurajat favoritii.
Miercuri, 16 aprilie
16:30 Crișul Oradea – AMEFA Arad
18:00 CSM Digi Oradea – Steaua București


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)