Debut cu infrangere în prima etapa a play-off-ului

0
Posted April 22, 2014 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

osorhei

LUCIAN POPA

În prima etapă din play off, Liga a III-a, seria a V-a, CS Oşorhei s-a deplasat la Sebiş unde a cedat cu 0-2 în faţa echipei locale, Naţional, care vizează promovarea.
Gazdele au ratat primele ocazii ale jocului prin Mîndrușcă cel care a şutat peste poartă din interiorul careului pentru ca un minut mai târziu Dobrincean să rateze de puţin vinclul. În cele trei minute de forcing gazdele au deschis scorul după o un corner executat de Alin Coţan şi fructificat de Mîndrușcă cu capul, în stânga lui Sergiu Ghilea. Acelaşi Coţan a avut o şarjă individuală în minutul 18 când s-a oprit doar în careul mic al oaspeţilor. CS Oşorhei a echilibrat jocul spre finalul primei reprize însă fără a-l pune la încercare pe Şoltez, cu excepţia fazei din penultimul minut când Andor a fost „citit” de Şoltezs. Ghilea a încheiat repriza cu o robinsonadă la reluarea lui Blănaru. După pauză, timp de 10 minute acalmie totală până la şutul lui Beuran, de la 30 de metri, respins de Ghilea. În cele din urmă gazdele au reuşit în minutul 72 şi golul doi creat de acelaşi Coţan care a pătruns în care şi a întors mingea în spate pentru Dobricean, care a înscris cu un şut de la marginea careului. CS Oşorhei a ieşit la joc spre final iar şutul lui Şerban Pop, deviat de Alin Moise, era să-l păcălească pe Şoltesz.
Naţional Sebiş – CS Oşorhei 2-0
Au marcat: Mândruşcă 16, Dobrincean 72
Naţional Sebiș: Șoltesz – Jude (48 Mînecan), Albert, Morariu (80 Moise), Neacșu – Coțan, Chindriș – Beuran (59 Răducă), Dobricean (75 Digbeu) – Blănaru, Mîndrușcă. Antrenor: Dan Stupar.
CS Oșorhei: Ghilea – Matei, Pintea (85 Cheţan), Pop, Hering – Boneta, Magda – Ember, A. Moise, Andor (89 Mladoniczky) – Mădălin Popa (82 Ganea). Antrenor: Rudy Kovacs.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)