FC Bihor la turneul final de juniori

0
Posted April 7, 2014 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

c hagi

fcbihor.ro

Echipa de copii de la FC Bihor a câștigat faza zonală a Cupei Hagi Danone și s-a calificat pentru turneul final
Echipa de copii născuți în anul 2002 a clubului FC Bihor a câștigat faza zonală a Cupei Hagi Danone, turneu care s-a desfășurat sâmbătă și duminică la Cluj Napoca, la Baza Unirea.
Formația antrenată de Lucian Ulici a fost repartizată în prima faza în grupa B, alături de echipele Viitorul Gherla și Mara Baia Mare.
În prima partidă, jucătorii orădeni s-au impus cu scorul de 3-2, după ce la pauză erau conduși cu 2-0 de maramureșenii de la Mara Baia Mare. Golurile „roș-albaștrilor” au fost înscrise de Andraș și Costea, ultimul înscriind de două ori.
În cel de-al doilea joc, bihorenii au întâlnit echipa din Gherla, pe care au întrecut-o clar, cu scorul de 5-1, după ce la pauză conduceau 4-0. Golurile din această confruntare au fost înscrise de R. Pop, Beiușanu, Andraș și Costea, ultimul iarăși cu două reușite.
Cum în cea de-a treia dispută a grupei B, Viitorul Gherla a întrecut cu scorul de 2-1 formația Mara Baia Mare, în clasament, FC Bihor s-a situat pe primul loc, Viitorul Gherla pe locul II, iar Mara Baia Mare pe cea de-a III-a poziție.
În grupa A, după desfășurarea jocurilor, pe primul loc s-a situat Viitorul Zalău, pe locul II, LPS Satu Mare, iar pe poziția a III-a, Gloria Bistrița.
În semifinale s-au calificat primele două clasate din cele două grupe, iar FC Bihor a întâlnit LPS Satu Mare, pe care a întrecut-o cu scorul de 2-1, după ce la pauză scorul a fost egal, 1-1. Golurile „roș-albaștrilor” au fost marcate de Blăgea și Costea.
În cealaltă partidă a penultimului act, Viitorul Gherla a dispus de Voința Zalău cu 2-1, astfel că în finală, elevii antrenorului Lucian Ulici s-au confruntat din nou cu cei de la Viitorul Gherla. Și de această dată, FC Bihor s-a impus, acum cu 2-0(0-0), prin golurile marcate de R. Bartha și Săutiuț.
Astfel, orădenii au câștigat faza și s-au calificat pentru turneul final al Cupei Hagi Danone, care se va desfășura în localitatea Ovidiu din județul Constanța, în perioada 30 mai – 1 iunie. La faza finală vor participa 8 echipe, câștigătoarele fazelor zonale.
La turneul de la Cluj, FC Bihor a câștigat și titlul de golgheter, prin Vlad Costea, care a marcat 5 goluri.
„Sunt mulțumit de prestația jucătorilor. Ne-am dorit cu toții să câștigăm turneul și să ne calificăm la faza finală, pe țară. Am demonstrat încă o dată faptul că titlul de vicecampioni naționali nu a fost o întâmplare”, a declarat, la final, antrenorul echipei orădene, Lucian Ulici.
Jucători pe care s-a bazat tehnicianul orădean la acest turneu au fost: Eduard Beke și Nadin Herman – portari; Patrick Blăgea, Loren Ioviță, Patric Andraș, Horia Beiușanu, Ricardo Bartha, Vlad Costea, Răzvan Pop, Alex Săutiuț, Denis Tiponuț și Casian Ulici.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)