Incepe sezonul adevarat. UTA la Oradea cu juniorii si fara antrenori

0
Posted April 17, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

DSC_4691

LUCIAN POPA

FC Bihor va disputa vineri, de la ora 17, următorul joc din actuala ediție a campionatului Ligii a II-a, Seria a II-a, la fotbal. În cadrul primei etape din faza play-out, „roș-albaștrii” vor primi, la Stadionul „Iuliu Bodola”, replica arădenilor de la UTA.
În clasamentul play-out, cele două echipe sunt vecine de clasament, FC Bihor ocupând locul III, cu 15 puncte, iar UTA, poziția a IV-a, cu 12 puncte.
„Suntem la jumătatea drumului. Urmează opt jocuri, opt finale. Acum, fiecare punct pus în joc valorează foarte, foarte, mult. Dorim să acumulăm cât mai multe puncte, iar la sfârșitul play-out-ului să fim deasupra liniei de retrogradare. Jocul cu UTA este primul din seria celor opt. Jucăm pe teren propriu într-o confruntare foarte importantă și suntem conștienți că arădenii, în pofida tuturor problemelor pe care le traversează, vor veni la Oradea să câștige punctele puse în joc. Va fi un duel interesant, un duel cu atât mai important cu cât se întâlnesc două echipe ce luptă pentru evitarea retrogradării”, a declarat antrenorul principal al echipei FC Bihor, Alexandru Pelici.
Înaintea jocului cu arădenii, tehnicianul orădean să confruntă în continuare cu probleme de efectiv. Astfel, pe lângă mai vechii accidentați, a mai apărut și accidentarea lui Dorin Mihuț. Este posibil ca dintre jucătorii cu probleme medicale să-și revină și să poată fi utilizați vineri. În acest sens, sunt incerți: Sorian, S. Ianc, Cigan, Pascariu și Smaranda, ultimul fiind posibil să evolueze cu cască de protecție, după accidentarea la cap, la jocul de la Craiova.
Biletele de intrare la meciurile de pe teren propriu din faza play-out rămân la prețul de 10 lei, cu copiii, liceenii, femeile și pensionarii având acces gratuit.
Cu alte civinte incepe cele opt jocuri care vor conta cu adevărat pentru FC Bihor în tentativa de a evita retrogradarea. După ce FCU Craiova a fost exclusă în mod normal UTA Arad şi Minerul Motru sunt echipele cu cele mai mari şanse să retrogradeze. Gruparea bihoreană se află în faţa a opt meciuri dificile pentru că va fi obligată să câştige cele in care se va afla în luptă directă cu cele mai slab clasate. Încă de pe acum afirm că tărie că FC Bihor nu face nici o performanţă dacă in mod normal va evita retrogradarea iar acest obiectiv este de-a dreptul rusinos.
Cei de la UTA Arad continuă problemele cu patronului clubului iar la Oradea vor alcătui din nou o echipă inglobată în mare parte cu juniori dar care nu le va pune reale probleme organizatorior. Stelian Gherman impreună cu staff-ul său a părăsit echipa, “Bătrâna Doamnă” urmând a juca la Oradea cu o echipă de juniori. Sau în cel mai rău caz cu unii jucători care nu au făcut antrenamente din motive financiare. Adimnistratrul clubului spră într-o decizie prin care nici o echipă nu va retrograda. dar este greu de preciat acest aspect acum.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)