Ionel Bungau: “Am asteptat o alta atitudine”

0
Posted April 28, 2014 by Lucian Popa in Polo

002

LUCIAN POPA

Luni 28 aprilie la sediul CS Crişul din Oradea, Ionel Bungău (foto) director al clubului a sustinut o conferinţă de presă. Tema principală au fost cele două jocuri şi ultimele ale echipei CS Crişul în play-out-ului Superligii Naţionale de polo pe apă masculin, Orădeni au încheiat sezonul pe locul al şaselea după ce au cedat la general cu scorul de 1-3 în faţa celor de la Amefa Arad. După primele două jcouri disputate la Oradea scorul era egal 1-1. Au urmat două jocuri la Arad ambele câştigate de gazde cu scorurile de 12-11 şi 23-22. Au fost două meciuri în care gazdele s-au despreins până în final când s-au relaxat şi era să o păţească.
“Din păcate am pierdut locul 5 ceea ce nu poate fi o dramă. Altceva m-a deranjat. Atitudinea unora de la care aşteptam cu totul altceva. Sunt unii la lotul naţional dar care nu au făcut tocmai jocuri bune. Am aşteptat mai mult de la ei. În primul meci am ratat două aruncări de la 5 m. Era greu de câştigat. În meciul al doilea, am fost acolo, dar ne-a lipsit luciditatea în momentele importante. Nu o pun asta pe lipsa valorii sau a experienţei. Cred că meritam să câştigăm măcar un meci pentru a trimite disputa decisivă la Oradea. Nici nu ştiu ce să mai zic. Cheltuim o grămadă de bani la fiecare deplasare şi atitudinea unora este de indolenţă. Nici nu ştiu dacă mai are rost să ne înscriem în Superligă. Ne vom axa pe juniori şi vom participa doar la turnee amicale. Vom vedea ce va fi” declara Ionel Bungău.
Acesta a admins că Oradea a pierdut pe mâna lor ambele jocuri deşi dacă erau mai atenţi puteau să se impune şi împotriva unor echipe pe undeva ajutată de arbitrii.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)