LPS Bihorul calificată la turneul semifinal de juniori A

0
Posted April 9, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

foto

LUCIAN POPA

Fotbalul a fost mereu sportul care a adunat cele mai multe opinii pro sau contra dar şi sportul cel ami urmărit de pe glob. rivalitate nu are margini, când e vorba de fotbalul local la nivel juvenil sau de seniori.
“Obietivul meu principal este să bat pe LPS Bihorul” spunea în urmă cu ceva timp un tânăr fotbalist de la FC Bihor. O mare măgărie. Ar fi bine să ajungă fiecare să joace în divizia A să-şi facă un nume şi o situaţie.
Echipa de fotbal Juniori A a celor de la LPS Bihorul antrenată de Lucian Stance şi Eugen Ilisoi s-a calificat la etapa semifinală asta după ce la finele sezonului regulat a ocupat poziţia secundă în clasament, pierzând doar un meci, şi cu 6 egaluri au realizat un total de 51 de puncte. Pe primul loc s-a situat U Cluj-Napoca, actuala campioană naţională. Orădenii alături de clujeni vor juca în primul turneu final după sistemul fiecare cu fiecare cu Gloria Bistriţa şi Unirea Alba Iulia, primele două clasate într-o altă zonă geografică. După disputarea tuturor jocurilor, primele două în clasamentul final al grupei se vor califica la cel de-al doilea turneu final.
Din echipa bihoreană fac parte jucătorii de lot naţional Cornea la U19, Miholca la U17, Asandului, Tonko şi Fila Karoly, toţi la U18.
“Sincer mă bucur pentru această realizare care a venit după un campionat foarte greu, seria noastră fiind una dintre cele mai echilibrate. Rezultatul este de apreciat şi din perspectiva faptului că în pauza de iarnă am pierdut 6 jucători titulari. Cu toate că Olimpia Stau Mare echipa de pe locul al treilea a făcut tot posibilul pentru a se califica, din fericire, am depins doar de propriile rezultate şi am reuşit să terminăm neînvinşi returul, făcând doar un egal. Obiectivul nostru este calificarea la turneul final şi promovarea a 4-5 copii la echipe de seniori. Îi mulţumesc în mod special secundului meu, Eugen Ilisoi, aportul acestuia la calificare fiind major. Din această echipă am credinţa că cel puţin doi jucători vor ajunge să evolueze pe prima scenă a fotbalului românesc”, a declarat Lucian Stance, antrenorul echipei.
Din lotul echipai de juniori A fac parte sportivii: Fila Karoly, B. Hodoroabă, P. Urbanovski, Tonko Robert, R. Chirodea, G. Cornea, D. Ţuţ, M. Selejean, I. Cervinschi, C. Abrudan, A. Asandului, S. Ban, B. Miholca, I. Vlad, H. Bîgiu, B. Popa, C. Popa, C. Buz, T.Goţ.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)