LPS Bihorul pierde dramatic la Bistrita

0
Posted April 16, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

010

LUCIAN POPA

Echipa de fotbal Juniori A a celor de la LPS Bihorul antrenată de Lucian Stance şi Eugen Ilisoi a disputat joi 16 aprilie al doilea joc din etapa semifinală. Bihorenii au jucat la Bistriţa pe Stadionul “Gloria” în faţa echipei locale. La finele timpului regulamentar de joc gazdele s-au impus cu scorul de 1-0 (0-0) datorită unei reuşite din ultimul minut oficial al jocului.
“Ne-am dorit foarte mult să câştigăm în fata unui adversar care destul de bun. Dorinţa a fost mai mare decât gândirea. Am început bine, am dominat în bună măsură jocul dar nu am marcat. În partea a doua când traversam o perioadă bună, am rămas in zece şi lucrurile s-au schimbat. Ne-am apărat bine până în final când in urma unei aruncări de la marginea am primit un gol stupid. Asta e trebuie să rămâne concentrati pentru meciul următor” declara Lucian Stance antrenorul principal al echipei.
Sâmbătă de la ora 12,00 pe Stadionul “Tineretului” din Oradea LPS Bihorul va juca cu Unirea Alba Iulia joc care contează pentru etapa a treia.
Din lotul echipei de juniori A fac parte sportivii: Fila Karoly, B. Hodoroabă, P. Urbanovski, Tonko Robert, R. Chirodea, G. Cornea, D. Ţuţ, M. Selejean, I. Cervinschi, C. Abrudan, A. Asandului, S. Ban, B. Miholca, I. Vlad, H. Bîgiu, B. Popa, C. Popa, C. Buz, T.Goţ.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)