Nu e pentru cine se doreste, cine pentru cine se nimereste!!!

0
Posted April 24, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

fc hidisel

LUCIAN POPA

Miercuri 23 aprilie s-au desfăşurat partidele retur din cadrul sferturilor de finală la fotbal ale Turneului amical Bihor-Hajdú-Bihar, organizat de Fundația Euroregiunea Bihor-Hajdú-Bihar cu sprijinul Consiliului Județean Bihor dar cu contributie financiară exclusiv românească.
Aşa cum era de aşteptat FC Hidişelul de Sus s-a calificat “en fanfare” în semifinale după două victorii 3-0 în tur şi 6-2 în retur în jocul cu Universitatea Oradea. De asemenea Crişul Sântandrei care a luat o opţiune serioasă după victoria din tur (7-1) a mai câştigat o dată. CF Bihorul Beiuş şi-a valorificat terenul propriu în faţa unei echipe maghiare depăşită clar, scor 5-0.
Cel mai aşteptat joc a avut loc la Paleu acolo unde gazdele de la Kinder aveau de recuperat două goluri din tur. Olimpia Salonta pornea cu prima şansă şi în cele din urmă s-au calificat datorită golului marcat în deplasare.
Deşi au primit două penalty-uri, gazdele au câştigat doar cu scorul de 3-1 ceea ce nu le-a fost îndeajuns pentru a se califica.
Nu este un secret pentru nimeni că la baza organizării competiţiei a stat un baron maghiar din Consiliul Judetean care dorea “mai cu perdea” să ajute echipele bihorene. Cum Paleul a ratat prezenta în careul de aşi a ratat şi şansa de a ajunge la bani serioşi. Deja s-au făcut planurile pentru anul următor când se pare că se va mai organiza din nou intrecerea criteriile de selectie fiind in mare parte la fel.

Iată rezultatele complete:
Kinder Paleu – CSM Olimpia Salonta 3-1 (în tur 0-2)
Crișul Sântandrei – Hosszúpályi SE 2-1 (în tur 7-1)
FC Hidișel – FC Universitatea 6-2 (in tur 3-0)
CF Bihorul Beiuș – Nyíradonyi VVTK 5-0 (in tur 0-0)

În prima semifinală se vor întâlni Olimpia Salonta şi FC Hidişelul de Sus pentru ca în cea de-a doua Crişul Sântandrei să de-a piept cu CF Bihorul Beiuş. Sumele celr patru echipe vor fi 10 000 locul IV, 20 000 ron locul III, 30 000 ron locul II, şi 60 000 (locul I).
Finala va avea loc pe data de 14 mai pe Stadionul Municipal “Iuliu Bodola” din Oradea.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)