Oradencele comportare frumoasa la Baia Mare

0
Posted April 15, 2014 by Lucian Popa in Altele sporturi

atac

LUCIAN POPA

În urmă cu putin timp a avut loc Cupa “Prietenia”, concurs de gimnastică ritmică organizat la Baia – Mare. La aceasta competitie au participat gimnaste de la cluburi din Bistriţa, Braşov, Oradea şi Baia – Mare. Oradea a fost reprezentata de gimnastele Clubului Sportiv Universitar Oradea : Bottyan Rebeca, Verdeş Diana, Liţ Cosmina, Simuţ Patricia, Vesa Maia, Randiş Elisa, Sîncelean Alexandra, Ianoş Cezara, Filipan Bora – Semsilia, Mărginean Ioana şi Rotar Ioana.
Rezultatele au fost merituase pe masura muncii depuse de catre gimnaste. Astfel la categoria Mica Gimnasta, Bottyan Rebeca s-a clasat pe locul I, iar Verdes Diana pe locul al III-lea.
La categoria a IV-a, exercitiu Fara Obiect, rezultatele au fost urmatoarele: Simuț Patricia – locul I, Liț Cosmina – locul II, Randiș Elisa – locul III, Vesa Maia – locul IV, Ianoș Cezara – locul V, Sîncelean Alexandra – locul VII. Tot la aceasta categorie dar de data aceasta la exercitiu cu coarda rezultatele au fost urmatoarele: Simuț Patricia locul – III, Randiș Elisa – locul IV, Liț Cosmina – locul V, Ianoș Cezara – locul VII, Vesa Maia – locul VIII, Sîncelean Alexandra – locul IX.
La categoria a III-a, Filipan-Bora Semsilia s-a clasat pe locul II la exercitiul cu cerc si pe locul III la exercitiul cu maciuci.
La categoria Senioare, clubul nostru a fost reprezentat de gimnastele Mărginean Ioana si Rotar Ioana. Mărginean Ioana s-a clasat pe locul II la cerc si tot pe doi la panglica, pe cand Ioana Rotar a fost prima la cerc si a III-a la panglica.
Echipa de gimnastica ritmica a Clubului Sportiv Universitar Oradea este antrenata de Bulz Andrada si Sabău Anca.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)