România va juca cu Ungaria, joi la Oradea. La futsal…

0
Posted April 7, 2014 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

fotbal

LUCIAN POPA

Lotul național de futsal Under 21 va disputa două meciuri de pregătire în compania echipei similare a Ungariei. Jocurile sunt programate pe data de miercuri 9 aprilie, în deplasare, în localitatea Berettyoujfalu, iar a doua zi pe 10 aprilie la Oradea în Arena “Atonio Alexe”. De fiecare data se joacă la ora 17.00, ora locală.
Antrenorii Nelu Stancea și Marius Pârciu au convocat următorul lot de jucători:
Portari: Zsolt Kisgyorgy (Spicom), Serghei Burduja (Atletico Chișinău)
Fundași: Andrei Petcu (Calarași), Bogdan Stratulat (Focșani), George Buleandra (United Galați), Andrei Drăgoi (Auto Bergamo Deva), Octavian Cireș (United Galați)
Atacanți: Levente Tanko (Gheorghieni), Attila Biro (ACS Odorheiu Secuiesc), Miklos Tamaș (ACS Odorheiu Secuiesc), Liviu Ruxandari (CSMS Iași), Constantin Ion Dumitru (Calarași).
Echipa noastră va ajunge marti sear la Oradae începând cu ora 19,00 urmând a efectua primul antrenament oficial în Oradea. Miercuri dimineata de la ora 10,00 vor efectua cel de-al doilea antrenament pactic.
Echipa de Under 21 este alcătuită din jucători născuti in perioada 1993-1995 în special din jucători amatori sau non amatori.
Nelu Stancea, antrenorul tricolorilor avea să spună: “Avem o echipă de tineri de viitor cu perspectiva pozitivă care evoluează în Liga de futsal sau in Liga II. Din păcate la acest nivel nu s-a organizat nici un turneu final la această categorie de vârstă poate la anul va avea loc un turneu european. Avem jucători convocaţi de la Deva, Sfântu Gheorghe Galai sau Iaşi, jucători care aşteptăm să confirme. Aştept victorii in ambele partide în condiţiile în care jucăm impotriva unei echipe care au campionat naţional de Under 21. Ne-am bucura dacă am avea sustinere la Oradea şi dacă ar fi câti mai multi spectatori”.
Aşadar joi începând cu ora 17,00 Arena “Antonio Alexe” va găzdui meciul al doilea la care intrarea va fi liberă.
Foto: Sportb.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)