Şanse minime pentru bihoreni în Italia

0
Posted April 8, 2014 by Lucian Popa in Polo

049

LUCIAN POPA

Miercuri seara echipa de polo pe apă a CSM Oradea va juca un nou meci important în cadrul Ligii Campionilor. În cadrul rundei a IX-a a Grupei B, campioana României va evolua în Italia mai precia la Brescia în faţa formaţiei locale AN. Va fi penultimul joc oficial pentru bihoreni în sezonul 2013-2014 în condiţiile în care ocpă ultimul loc în grupă cu doar un sigur punct şi fără nici o şansă de calificare în Final six.
Orădenii vor să facă o repetiţie generală înaintea disputelor cu Steaua Bucureşti din finala Superligii naţionale la polo unde au cerut arbitrii străini dar au fost refuzati. Bihorenii au în continuare unele probleme de lot, fiind unii jucători incerti din punct de vedere medical. Dorin Costras a acuzat şi programul incărcat al naţionalei care a făcut ca unii jucători din lotul CSM-ului să nu se poată pregăti pe plan local o lungă perioadă. Revenind la meci, italienii nu-li permit nici un pas greşit ei fiind pe locul secund în clasament şi speră la calificarea la turneul final. În mod normal gazdele pornesc cu prima şansă şi speră la obţinerea unui rezultat pozitiv care să le întărească pozitia a doua în clasament.
Indiferent de rezultatele obţinute în ultimele două runde echipa din municipiul de pe Crişul Repede nu are nici o şansă de calificare iar pentru ei a fost un sezon reuşit ajungând să joace cu cele mai bune 12 echipe din Europa în cea mai tare competiţie a lumii.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)