Şefii fotbalului românesc plănuiesc aducerea unui coordonator străin la CCA!

0
Posted April 1, 2014 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

Horatiu Sima

Nemultumit de prestatiile unora dintre arbitrii activi in Liga 1, presedintele LPF a discutat cu omolgul sau de la Federatia Romana deRazvan-Burleanu-Gino-Iorgulescu[1], Razvan Burleanu numirea unui profesionist din strainatate la carma Comisiei Centrale de Arbitraj. Potrivit sefului Ligii, la sfarsitul sezonului se va trage linie si se va hotari daca solutia unui conducator din strainatate se impune sau nu.“Eu am vorbit cu domnul Burleanu si am discutat varianta unui coordonator din strainatate, un fost arbitru care s-a lasat de cativa ani, sa coordoneze toti arbitri astia, pentru ca vedem ca, daca ii conduce un roman, nu ajungem la rezultate bune in ceea ce priveste prestatia lor. Discutia de principiu am avut-o cu domnul Burleanu a zis sa vedem cum va fi acest retur si apoi vom lua o hotarare.Asa si in Ucraina, cu Collina, am mai vazut ca si in alte tari s-a mai adoptat modelul asta. Daca nu se poate altfel, cluburile vor mai face un efort financiar, dar stim ca rezolvam problemele”, a declarat Gino Iorgulescu in exclusivitate pentru Sport Total FM.

Se vrea capul vinovatilor

Presedintele LPF este indignat de calitatea arbitrajelor, subliniind ca in ciuda suplimentarii lotului de Liga 1 cu doi arbitri, incepand cu etapa a 20-a, nu se observa nicio imbuntatire. Din contra, rezultatele meciurilor Petrolul – Dinamo (2-2) si Viitorul- ACS Poli (1-2), sustine seful Ligii Profesioniste, au fost influentate de deciziile “fluierasilor”, motiv pentru care asteapta sanctiuni severe din partea CCA.
“Am vazut si eu meciul, am luat atitudine. Si la meciul cu Viitorul au fost niste probleme de arbitraj si sunt indignat. Cluburile au facut eforturi financiare sa suplimentam cu doi arbitri si vad ca sunt in continuare probleme. Am pus si pe site problemele noastre in acest sens si asteptam o reactie de la comisiilie de arbitri. Sa sepram ca se vor lua sanctiunile cele mai usturatoare din acest punct de vedere.Noi suntem oameni si intelegem cand are o loc o greseala. Dar observ ca in strainatate nu gresesc si atunci inseamna ca e alta problema mijloc. De ce in Romania nu se concentreaza la fel de mult si nu arbitreaza ca sa nu avem nimic de reprosat?“, a mai adaugata Gino Iorgulescu.
sursa foto: Libertatea


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)