Start pentru faza finala, start pentru premiile in bani

0
Posted April 15, 2014 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

004

LUCIAN POPA

Miercuri, 16 aprilie, sunt programate primele partide din cadrul fazei eliminatorie a turneului amical Bihor-Hajdu-Bihar intrecere organizată în parteneriat româno-maghiar, dar cu contributie financiară exclusiv română. Cele opt echipe rămase în cursă, șase din România și două din Ungaria, se vor duela în sferturi, în sistem tur-retur, conform programului întocmit de organizatori, Fundația Euroregiunea Bihor-Hajdú-Bihar, pe baza unor consultări cu partenerii din Ungaria.
Cele patru câștigătoare ale fazei grupelor vor evolua pe terenurile ocupantelor locurilor secunde, returul fiind programat peste o săptămână.
Iată programul jocurilor:
Ora 17.00, CSM Olimpia Salonta – Kinder Paleu
Ora 17.00, FC Universitatea – FC Hidișel (teren Institut)
Ora 16.00, (ora Ungariei), Hosszúpályi – Crișul Sântandrei
Ora 16.00, (ora Ungariei), Nyíradony – CF Bihorul Beiuș

Echipele calificate în semifinale vor juca după următorul program: câștigătoarea dintre Salonta și Paleu va îmntâlni învingătoarea dintre FC Universitatea și FC Hidișel, celelalte câștigătoare urmând să se dueleze tot între ele, meciurile fiind pogramate pe 30 aprilie și 7 mai. Finala mică și mare va avea loc pe Stadionul Iuliu Bodola pe data de 14 mai. Fundația Euroregiunea Bihor-Hajdu-Bihar asigură cheltuielile de organizare a jocurilor, baremurile de arbitraj și observare, respectiv cheltuielile de deplasare pentru echipele participante. Echipele ajunse în sferturi vor fi răsplătite cu premii financiare extrem de consistente ceea ce conferă o atentie in plus fata de un meci din campionat unde echipele sunt lipsite de orice griji.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)