Trofeul Gavella, cel mai longeviv turneu de tenis din judetul Bihor

0
Posted April 28, 2014 by Lucian Popa in Tenis

003
LUCIAN POPA

Cele nouă terenuri de tenis ale Bazei Sportive “Voinţa” din Oradea vor găzdui în perioada 3-9 mai ediţia a XVII-a a Trofeului Gavella la tenis de câmp. Întrecerea este organizată de CS Voinţa Oradea în colaborare cu Primăria Municipiului Oradea având ca partener unic pe SC Gavella SRL. Şerban Popovici şi Mircea Drăgoi (foto) reprezentant Gavella şi respectv director al CS Voinţa, au fost prezenţi al conferinţa de presă organizată luni 28 aprilie pentru acest eveniment.
Întrecerea este singura de categoria a I-a la Voinţa în 2014 şi se va disputa jocuri la categoriile 10, 12 şi 14 ani plus seniori, atât la băieţi cât şi la fete. La categoriile 14 şi ani seniori vor avea loc şi competiţiile de dublu. Sunt aşteptaţi aproximativ 50 de concurenţi din zona de vest a ţării, perioada fiind la concurenţă cu naţionalele din acest an de 16 ani dar şi un turneu asemănător la Timişoara.
Bugetul total al turneului va fi de 10 000 ron pentru ca taxa de participare fixată de Federaţie Română de Tenis să fie de 50 ron. Şi-au anunţat prezenţa sportivi din Arad, Satu Mare, Baia Mare, Cluj-Napoca, Subiu, Bistriţa şi binenţeles judeţul Bihor. Tenismeni de la CS Voinţa, CS Sănătatea şi CS Speranţa vor reprezenta municipiul Oradea pentru ca Beiuşul să fie reprezentat de tenismenii de la CF Bihorul iar Şteiul de performerii de la CS Iris.
Directorul de concurs va fi Ioan Temian pentru ca arbitrul principal să fie delegat clujeanul Ioan Mărginean.
Trofeul Gavella este cel mai longeviv turneu de tenis din judeţul Bihor, alte două ediţii organizate pe plan local nefiind puse la socoteală.
“Suntem bucuroşi că am reuşit să ajunge la ediţia a XVII-a şi nu este deloc uşor. Aşteptăm cât mai mulţi copii să vină sper tenis şi spre sport în general. Trebuie să spun că domnul Gheorghe Vajai susţine atât bascjetul cât şi tenisul. Este mereu alături de tineri şi copii şi va încerca pe viitor să continue tardiţia” declara Şerban Popovici.
Primii trei tenismeni în clasamentul final al fiecărei categorii de vârstă vor primii 500, 300 şi respectiv 200 puncte în clasamentul naţional, dar şi diplome, cupe şi medalii. De asemenea cel mai bun jucător al turneului va fi premiat cu un telefon mobil de la GSM Shop, patron Marian Daniel.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)