Belu: Trebuie uitate aceste performante, pentru ca urmeaza CM, unde vom intalni o alta Rusie!”

0
Posted May 20, 2014 by Lucian Popa in Altele sporturi
Ciao restaurant - pizzerie

gimnastica-Romania-CE[1]

HORATIU SIMA

Octavian Belu spune ca editia recent incheiata a Campionatelor Europene de la Sofia a fost pentru el un fel de competitie care a aratat la ce nivel sunt “tricolorele” in vederea Campionatului Mondial din toamna.
Din cauza lipsei banilor antrenorii pleca, in Norvegia sunt 25 de romani
“Acest CE este datator de speranta, dar este si foarte mult de lucrat. Este o echipa in formare. Debutantele au avut norocul ca le-au mai gasit inca pe Iordache si Bulimar, deja cu o experienta mare. Un rezultat foarte bun, intr-o companiae extrem de selecta. Le-am spus fetelor, chiar daca am fost cam cicnic, sa uite acest rezultat, pentru ca in toamna vor urma Campioanatele Mondiale, unde vom da peste o alta Rusie, peste o China, Statele Unite etc.
Un roman a gandit si pregatit de mult timp aceasta echipa a Marii Britanii, Adrian Stan, si iata ca a fost surpriza acestei competitii. Gimnastica nu a facut decat sa resusciteze interesul romanilor pentru sport. Trebuie sa-i felicitam pe toti antrenorii care au facut posibile aceste performante, in conditiile in care un antrenor este remunerat cu 800 de lei…”, a declarat Octavian Belu, in emisiunea “Trafic sport”.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)