Cupa Bihorului si Campionatul national de orientare sportiva

0
Posted May 1, 2014 by Lucian Popa in Altele sporturi
Ciao restaurant - pizzerie

cupa

insport.ro

Clubul Sportiv Ady Liceum anunta desfasurarea Cupei Bihorului la orientare sportiva in weekendul 10-11 mai 2014, la aproximativ 20 de kilometri sud-est de municipiul Oradea.
Competitia, care puncteaza totodata in Campionatul National pe Echipe, cuprinde doua etape, prima dintre acestea desfasurata sambata, incepand cu ora 11:00, in zona localitatii Betfia, iar cea de-a doua programata duminica, de la ora 10:00, cu centrul de concurs la Mierlau.
Clasamentele vor fi stabilite prin cumularea rezultatelor obtinute in cele doua etape, urmand a fi premiate primele 3 echipe (2 persoane) care concureaza in cadrul campionatului, la categoriile 14, 16, 18, 20 si 21 de ani, fete si baieti, precum si primii 3 clasati la individual, in Cupa Bihorului, pe grupe de varsta cuprinse intre 10 si 70 de ani si la categoriile Open si Open tehnic.
Inscrierile se fac pana la data de 4 mai, la adresa adyoradea@gmail.com sau pe www.orienteering.ro, pentru o taxa de participare de 14 lei/ persoana/ etapa pentru categoriile 16-55 de ani, respectiv 7 lei/ persoana/ etapa pentru celelalte categorii. La Campionatul National pe Echipe vor putea participa doar sportivii legitimati la cluburi afiliate Federatiei Romane de Orientare.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)