Cupa Nomad la tir cu arcul

0
Posted May 14, 2014 by Lucian Popa in Altele sporturi
Ciao restaurant - pizzerie

afis

LUCIAN POPA

Asociatia Judeteana de Tir cu Arcul Bihor va invita sa luati parte la etapa a II-a de Campionat Judetean, intitulata “Cupa Nomad”, care se va desfasura simbata 17 mai intre orele 10:00 – 16:00 pe… terenul de golf al complexului Kingsland din Ineu de Cris (aveti toate detaliile cuprinse in invitatia atasata; de asemenea, v-am atasat si afisul competitiei, atit in limba romana cit si in limba maghiara). Vor fi tinte diverse, de la cele FITA cu cercuri pina la tinte rotative, miscatoare, 3D etc. Distantele de tragere variaza intre 10 si 100 de metri.
Asociatia Judeteana de Tir cu Arcul a fost infiintata abia anul trecut, ca o expresie a dezvoltarii acestui sport olimpic in judetul Bihor (exista la ora actuala 4 cluburi autorizate de minister plus citeva asociatii cu personalitate juridica), aceasta fiind prima editie a Campionatului Judetean. Etapa I, Cupa “Vasile Voiculescu”, a avut loc luna trecuta, in sala de sport a Liceului Sanitar, iar urmatoarea etapa, etapa a III-a, Cupa Redpoint, va avea loc in 21 iunie, pe terenul Liceului Sportiv. In total, Campionatul Judetean are 4 etape si finala, cei care acumuleaza cele mai multe puncte devenind campionii judetului Bihor. Finala se va desfasura in 11-12 octombrie, de Ziua Orasului, in parcul Cetatii, cu sprijinul Primariei Oradea, care se afla printre partenerii traditionali ai acestui sport, alaturi de DJTS Bihor, Perla Harghitei, Universitatea Oradea si Consiliul Judetean Bihor.
Ca o curiozitate, este prima competitie de tir cu arcul ce se desfasoara pe un teren de… golf 😀 Pina acum si-au anuntat participarea circa 80 de concurenti din judetul Bihor sau legitimati la cluburi bihorene, precum si invitati din Ungaria.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)