Jackie Ionescu acuza: “Jocurile aranjate au retrogradat Poli Timisoara!”

0
Posted May 26, 2014 by Lucian Popa in Nevoia de exprimare
Ciao restaurant - pizzerie

jackie[1]

Jackie Ionescu (foto) s-a aratat extrem de dezamagit dupa retrogradarea lui Poli Timisoara. Reputatul conducator banatean acuza jocurile de culise care au dus la retrogradarea timisorenilor. Acesta spune ca toate au inceput dupa demiterea lui Jerry Gane de la Corona Brasov, atunci cand au inceput blaturile.

“Noi retrogradam cu ciocu mare, ciocu mic a ramas in Liga 1”

“Aceste Vaslui si Corona au imbolnavit si au distrus finalul de campionat. Vaslui cu vreo 7-8 etape inainte de a fi retrogradata a inceput sa dea drumul la juniori. Echipele care au beneficiat de consensul moldovenilor ne-au retrogradat pe noi. Tmisoara si-a jucat meciurile doar pe teren punctele. La fel si Corona, dupa ce l-au demis pe Jerry Gane au inceput blaturile care au retrogradat Poli si au salvat Viitorul si Brasovul.Noi am fost intotdeauna verticali. Au fost meciuri cazute de acord care amintesc de cooperativa, de ce a fost rau in fotbal. Noi retrogradam cu ciocu mare, ciocu mic a ramas in Liga 1. Noi ne bucuram ca jucam in Liga 2 si oferim orasului fotbal“, a tunat vicepresedintele lui ACS Poli la Sport Total FM. Acesta a anuntat ca proiectul Poli va continua cu sprijinul Primariei, iar Dan Alexa va ramane in continuare pe banca echipei.
“Domnul primar vrea sa continue proiectul. Clubul continua, pentru ca orasul poate sustine echipa. Dan Alexa ramane la echipa si echipa merge mai departe“, a adaugat reputatul conducator timisorean in cadrul emisiunii “Fotbal la matinee”, realizata de Horatiu Sima.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)