Mihai Nesu isi gaseste linistea numai la manastire

0
Posted May 23, 2014 by Lucian Popa in Altele sporturi

foto

LUCIAN POPA

O accidentare gravă i-a pus capăt unei cariere frumoase de fotbalist. O veste groaznică a venit în urmă cu o lună, i-a murit mama. Mihai Neşu suferă cumplit. Dacă în primele luni, după gravul accident care l-a pus pentru totdeauna intr-un scaun cu rotile şi e dependent cel putin de o persoană permanent, Mihai părea că a acceptat soarta, în cele din urmă acesta nu-şi mai revine.
La cumpăna dintre ani a fost prezent la o mănăstire din apropierea municipiului Oradea unde a asistat la slujbă. A fost recunoscut şi nu s-a simtit în largul său. După ce a aisitat la înmormântarea mamei sale Monica, alături de tatăl său Mircea, Mihai Neşu nu a mai dorit să ajungă din nou acasă. S-a refugiat deocamdată temporar sau poate pentru totdeauna la mănăstire.
Nici nu mai doreşte să se intoarcă în Olanda unde detine o proprietate, iar noua casă a familiei dintr-un cartier nou a fost modificată complet pentru a-l ajunta pe fostul internaţional. Din păcate el s-a inchis în sine şi nu mai e atât de comunicativ şi nici nu mai doreşte să păstreze relaţiile cu cei cunoscuti. Pentru el clipele dificile par să nu se mai sfârşească. Mai are o soră în Grecia, dar aceasta are viata ei şi există o oarecare diferenţă de vârstă. Deocamdată totul se rezumă la slujbă, odihnă şi rugăciune. Mai rar mâncare sau alte activităţi. Schimbări majore nu sunt prevăzute…
foto: facebook.com


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)