Romania a castigat “Cupa Mondiala” a fotbalistilor semi-profesionisti si amatori

0
Posted May 20, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

Romania-semi-profesionisti

HORATIU SIMA

Selectionata condusa de Ionut Vintila si-a adjudecat trofeul The Inner City World Cup 2014, dupa o zi care i-ar fi putut fi fatala oricarui suporter cardiac! Tricolorii, participanti in premiera la aceasta competitie, reprezentati de FC Romania, au castigat ultimele 3 meciuri la penalty-uri, impunandu-se de fiecare data cu scorul de 5-4. Marele erou al competitiei a fost portarul Nicusor Banica, fost jucator al Universitatii Craiova.
Toate partidele de la “The Inner City World Cup 2014” s-au jucat sambata (17 Mai) si duminica (18 Mai), in prima zi disputandu-se faza grupelor, iar in cea de-a doua optimile, sferturile, semifinalele si finala. In optimi Romania a trecut de Maroc (6-1), in sferturi de Siera Leone (5-4, 1-1), in semifinale de Polonia (5-4, 1-1), iar in ultimul act de la Portugalia (5-4, 1-1).
La „Inner City World Cup 2014” au participat 32 de nationale alcatuite din fotbalisti amatori si semiprofesionisti din Marea Britanie, fiind acceptati jucători care evolueaza de la nivelul Ligii a 5-a în jos.
“Noi eram cu gandul la vacanta, nu eram in carti pentru participare. Thailanda s-a retras insa cu cateva zile inainte de startul competitiei si asa am prins si noi un loc printre participante. Am castigat finala cu un lot de 14 jucatori chiar de la prima participare!”, a declarat selectionerul Ionut Vintila.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)