Sambata si duminica primele meciuri ale finalei LNBM

0
Posted May 28, 2014 by Lucian Popa in Baschet

party

LUCIAN POPA

Secţia de bacshet masculin a CSM Oradea a reuşit deja cea mai mare peformanţă din istoria municipiului Oradea şi a judeţului Bihor. asta după ce a ajuns să joace în finala Ligii Naţionale de baschet masculin, ediţia 2013-2014. Adversra CSM-ul va fi CSU Ploieşti, o echipă obinuită cu finalele, ei jucând nu mai puţin de unsprezece finale consecutiv.
În mon normal prahovenii cu un plus de experinţă şi valoare pornesc clar cu prima şansă şi după ce au fost aproape de eliminare, vor face tot posibilul pentru a câştiga în faţa orădenilor. De partea cealaltă bihorenii, una dintre cele mai bine echipe când vorbim de pregătirea fizică se află într-o formă foarte bună iar prestaţia lor în sferturi şi semifinale sunt dătătoare de încredere.
Primul joc va avea loc sâmbătă 31 mai, seara de la ora 20,15 pentru ca jocul al doilea să aibă loc duminică 1 iunie de la ora 18,00. Ambele jocuri se vor desfăşura în Sala “Olimpia” din Ploieşti, iar acesta aspect ar putea înclina balanţa în favoarea organizatorilor.
gruparea din municipiul de pe Crişul Repede este decisă să facă tot posibilul pentru a câştiga titlul naţional deşi va fi infernal de greu în faţa unei forţe în baschetul masculin românesc.
foto: Roby Boroş.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)