Ultima prestatie in actuala formula. Bate vantul schimbarii

0
Posted May 29, 2014 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

004

LUCIAN POPA

De-a lungul timpului clubul de fotbal FC Bihor a fost “gaura neagră” a judetului Bihor şi a primăriei Oradea. Numele de mari conducători s-au perindat prin iosif Vulcan şi nu au făcut mare lucru, majoritatea acumulând datorii. Mai nou imaginea clubului este una negativă, la stadion ajungând în cea mai mare parte pensionari care beneficiază de intrarea gratuită. Rezultatele sunt sub aşteptări, prstaţia echipei e modestă iar jucătorii sunt la fel ca şi clubul şi anume mediocrii. Obiectivul ruşinos savarea de la retrogradare a fost îndeplinit.
Sâmbătă 31 mai FC Bihor va juca de la ora 11, pe teren propriu, la Stadionul „Iuliu Bodola”, ultimul joc din actuala ediție de campionat. Adversară îi va fi echipa CS Mioveni.
Meciul va opune echipele situate pe locul II, FC Bihor, cu 29 de puncte, și locul III, CS Mioveni, cu 28 puncte.
„Este ultimul joc din actualul campionat. E ultima apariție în fața propriilor suporteri în acest sezon. Sperăm să facem un joc bun, o ultimă impresie bună. Vom încerca să câștigăm jocul, indiferent cu cine vom aborda partida. Din lotul pentru acest meci vor face parte mai mulți jucători care până acum nu prea au jucat și vom promova mai mulți tineri fotbaliști decât până acum, la meciurile precedente”, a declarat antrenorul Alexandru Pelici.
Pentru disputa cu CS Mioveni, tehnicianul echipei orădene nu poate conta pe serviciile jucătorilor: M. Popa și Cr. Cigan, bolnavi (răciți), Letan și Haș, accidentați, iar portarul Smaranda este incert.
Cu alte cuvinte se apelează la jucătorii care au făcut parte din lot, şi pe al cărui CV va scrie că e debutat în liga a II-a sub comanda lui Pelici.
Ceea ce urmează se anunţă de-a dreptul interesant. Şi anume de pe valea Crişului Negru bate vântul schimbării atâla la birouri cât şi în iarbă. Un fost vicepreşedinte la Ligă, susţinut tare de fostul om al fraţilor Micula meditează pentru a pelua funcţia de preşedinte al clubului. “Pamela Anderson de Oradea” cum l-a numit cineva o dată bată tare pentru a ajunge preşedinte de club. Deja unul dintre antrenorii de la copii şi juniori cunoaşte bine situaţia. S-a luat legătura cu un mare profesionist dar cerinţele acestuia undeva la 200 000 euro anual nu pot fi indeplinite. Deci urmeză la conducere zona de sud a judetului, mai deştepti ca toşi altii de pe glob. Deocamdată totul e la nivel de zvonuri şi dicutii majoritatea făcându-şi planuri. Un alt aspect se referă la centru de copii şi juniori acolo unde a apărut un nume nou ceea ce a făcut ca majoritatea dintre actualii antrenori să strânbe din nas. Vlad de Oradea cam aşa ceva toţi se intreaba pila cui e. dar cu timpul va apărea şi cel care-l sustine şi sprijină. problema părinţilor rămâne, cei care plătesc multe turnee, echipament sau cine ştie ce şi când vor să ducă copilul în altă parte se percepe din partea clubului bani pe ei. Ar fi bine ca părinţii să solicite fiecare chitanţă pentru a putea dovedi că ei sunt de fapt principalii investitorii în copii.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)