CSM Ramnicu Valcea inca spera la promovare

0
Posted June 14, 2014 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

CSM-Rm-Valcea[1]

Dan Lucian Munteanu, presedintele CSM Ramnicu Valcea, spune ca, pe langa CS U Craiova, nici ASA Tg Mures nu are drept de promovare in Liga 1, iar in ambele cazuri asteapta decizia comisiilor de specialitate. Cel putin in cazul echipei din Banie promovarea este departe de a fi posibila, astfel ca o decizie a Comisiei de Disciplina este asteptata in aceasta saptamana.

“In mod normal CSU Craiova nu va avea drept de promovare”

“Am inteles tot pana acum, dar maine va trebui sa aflam un raspuns din partea Comisiei de Disciplina, un rapsuns pe care il asteptam cu mult optimism. In mod normal, CS U nu va avea drept de promovare!Cazul de la Tg. Mures nu-l stapanesc doarte bine, dar juristii de la FRF analizeaza si asteptam si din aceasta parte un raspuns favorabil noua.
Echipa noastra a dus lipsa de mediatizare, dar asta nu ne opreste sa nu luptam pana la capat. Am plecat din Liga a IV-a si acum suntem intr-o situatie care ne poate duce chiar in Liga 1. Sper ca membrii Comisiei de Disciplina sa nu fie influientati de presiunea media care apasa si pe umerii lor.
Noi ne consideram prima echipa care are dreptul de promovare, urmand ca cel de-al doilea loc sa fie disputat de CS U, ASA si Metalul Resita”, a spus Munteanu la emisiunea “Fotbal la matineu”.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)