Final de sezon pentru CS Osorhei

0
Posted June 7, 2014 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

download

Liga a 3-a a ajuns la final iar singura echipă bihoreană din această competiţie, a încheiat campionatul cu o remiză: 3-3, pe terenul Metalurgistului Cugir, mult timp lider al seriei. În urma remizei Metalurgistul a ratat poziţia secundă în clasament, terminând pe trei iar CS Oşorhei a încheiat campionatul pe locul 4.
Gazdele au început debordant partida în ciuda unei atmosfere triste (datorată ratării promovării) şi au deschis scorul după nici 100 de secunde de joc. Tăban a dejucat pasul la ofsaid al bihorenilor şi cu un şut din opt metri a înscris primul său gol în acest sezon. A urmat o perioadă în care CS Oşorhei a dominat teritorial şi după un contraatac al gazdelor finalizat de Cristea cu un şut peste poartă, în minutul 25 Ember a reuşit egalarea cu un şut fenomenal, de la 20 de metri, direct în vinclu. La numai patru minute distanţă Şerban Pop a fost la câţiva centimetri de golul doi al oaspeţilor. Dominarea bihorenilor s-a concretizat însă în minutul 32 când şutul lui Moise a fost respins în faţă de Lăncrănjan iar Ovidiu Popa, pe urmărire, a marcat pentru 1-2. Bihorenii puteam da lovitura în minutul 36 când Cheţan a ratat singur cu poarta goală, semnând una dintre ratările campionatului. Şi cum ocaziile se răzbună acelaşi Tăban, cel mai bun om al gazdelor, a egalat la 2 în minutul 41 cu un şut din vole. în dreapta lui Hava. Golul de 2-2, venit pe fondul ocaziilor bihorene, a remontat psihic gazdele care au reuşit chiar să preia conducerea cu un minut înainte de pauză. Itu a pasat în faţa porţii pentru Iovănescu iar acesta a înscris din doi, trei metri. La un sfert de oră după reluare întreaga asistenţă a înmărmurit când Sebi Matei a rămas inconştient pe gazon după ce a recepţionat o minge în plină figură dar totul s-a sfârşit cu bine. Înmărmurită rămas şi defensiva din Cugir în minutul 62 când Cristian Andor a driblat fundaşii centrali, l-a trimis la plimbare şi pe portarul Lăncrănjan şi a marcat în poarta goală restabilind egalitatea: 3-3.
“Ne pare rău că n-am terminat pe locul secund, dar asta este, vacanţa şi-a spus cuvântul. Atât am putut în acest sezon, locul al treilea este maximum ce s-a putut cu această echipă. În play-off presiunea şi-a spus cuvântul, inclusiv în cazul meu“ – Marius Opric, antrenor Metalurgistul Cugir.
„Am făcut un joc foarte bun, după o partidă deschisă pe care o puteam şi câştiga dacă nu ratam ocazii imense în momente importante. Locul 4 este, după părerea mea, foarte bun iar în play off am realizat mai multe puncte decât Metalurgistul Cugir, la un moment dat lider şi mare favorită la promovare. Este un rezultat foarte bun şi dacă ne gândim că am avut cinci debutanţi în Liga III, iar media de vârstă a echipei a fost de 21 de ani, printre cele mai scăzute din acest eşalon. Sunt mulţi jucători cu şanse de progres la CS Oşorhei” – Rudy Kovacs, antrenor CS Oşorhei.

Metalurgistul Cugir – CS Oşorhei 3-3
Au marcat: Tăban 2, 41, Iovănescu 44/Ember 25, Ov. Popa 32, Andor 62
Metalurgistul: Lăncrănjan – Tăban, Şuvaina (50 Schuller), Şt. Radu, Trăşcan – T. Tothăzan (56 Ianc), M. Neagu, Iul. Cristea, Şuteu (46 Cîrstean) – Itu (50 Goronea), Iovănescu. Antrenor: Marius Opric.
CS Oşorhei: C. Hava – S. Matei, Pintea (65 Mladonikzky), S. Pop, Hering – Magda, Ember – Moise, Cheţan (46 Ganea), Andor – Ov. Popa; Antrenor: Rudy Kovacs.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)