Fotbalul bihorean schimbat din temelii!!!

0
Posted June 25, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

sigla

Miercuri 25 iunie a avut loc ultima şedinţă a Adunării Generale a Asociaţiilor celor de la FC Bihor prezidată de Şerban Morcan. Aşa cum doar site-ul www.arenabihoreana.ro anticipa încă din urmă cu o lună de zile, Şerban Morcan nu va mai continua să ocupe fotoliul de preşedinte, după data de 30 iunie, activitatea în cadrul clubului din Iosif Vulcan urmând a fi continuată de altă persoană. Pe ordine de zi principala problemă a fost aprobarea transferului lui Sebastian Ianc de la FC Bihor la FC Botoşani pentru suma de 15 000 euro. Transferul a fost aprobat, 60 % din sumă intrând în conturile orădenilor, 40 % în cel al celor de la Luceafărul BĂile Felix, echipă de la care jucătorul a venit gratis. Nu s-a discutat nimic despre situaţia jucătorului Bogdan Mintaş sub contract cu FC Bihor dar aflat în curtea celor de la Universitatea Cluj Napoca în vederea unui posibil transfer.
Cea mai aprogă problemă pare să fie cea a Stadionului Municipal “Iuliu Bodola” din Oradea, care se pare că va trece în cel mai scurt timp posibil de la Primăria Oradea la Consiliul Judeţean Bihor. zilele viitoare va avea loc o întâlnire între membrii din cele două entităţi care au susţinut activitatea fotbalistică în Oradea pentru a se lua o decizie.
La prima vedere pare că este o decizie cel puţin bizară ca şi Municipiul Oradea să nu mai aibă stadion şi nici echipă, cu alte cuvinte Primăria şi Consiliul Local Oadea nu a glumit deloc când şi-a propus să se debaraseze total de fenomenul fotbalistic pentru anu mai arunca banii pe fereastră, iar performanţa era una modestă de tot.
Dar sincer, peste 90 % dintre persoanele care iubesc sport şi susţin activitatea nu mai vor să fie finantat fotbalul pentru a plăti mediocritatea. Fără doar şi poate că şi primăria Oradea în speţă Ilie Bolojan are dreptate când nu mai doreşte să de-a bani pentru un club sau o echipă care numai cheltuie sume foarte mari şi performanţa este mereu cam aceea, menţinerea în eşalonul al doilea.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)