Jucati cu inima!!!

2
Posted June 6, 2014 by Lucian Popa in Baschet

atac

LUCIAN POPA

Parcă niciodată nu a fost un interes atât de mare în ceea ce priveşte un meci de baschet. Cel puţin în judeţul Bihor, şi e normal pe undeva se va decerna medaliila de campioni. Sâmbătă şi duminică CSM Oradea va primi vizita celor de la CSU Ploieşti în meciurile cu numărul trei şi patru din cadrul finalei Ligii Naţionale de baschet masculin ediţia 2013-2014. “Ca să câştigi o finală, trebuie să pierzi una” declara cineva din cadrul clubului. O mare prostie şi o mare tâmpenie. Nu este deloc aşa. Oradea dacă are valoarea va câştiga titlul naţional pentru că merită. A demonstrat în play-off că este de departe cea mai bună echipă a întrecerii, cea mai în formă şi cea mai bine pregătită. Dar acest aspect trebuie demonstrat pe parchet.
Toate lumea vorbeşte numai de arbitraj. Şi aici subiectul trebuie ignorat. Nu te poate fura la nesfârşit iar dacă ai valoare atunci demonstrezi că esti mai bun. Cu tot respectul la această oră, Oradea porneşte cu prima şansă la medaliile de campioni. Nu le rămâne decât să demonstreze că poat depăşi de două ori echipa din Ploieşti.
Sâmbătă de la ora 20,15 presiunea nu este pe nici o echipă, doar emoţiile şi motivaţia trebuie să fie diferite. S-au vândut deja 1 000 de bilete iar în Arena “Antonio Alexe” vor fi montate 350 de scaune în plus. Revenidn la joc va fi un duel tactic între un antrenor tânăr şi dornic de afirmare ca şi Cristian Achim şi un antrenor experimentat care va face tot posibilul să blocheze cei mai buni jucători ai gazdelor în persoana lui Vladimir Arnautovic. La pivoţi se va da cea mai mare bătălie, prahovenii fiind net superiori, iar dacă va exploata acest aspect ar putea avea câştig de cauză. Totul va depinde de evoluţiile pozitive ale lui Nicoară şi Subotic, doi jucători exponenţiali care pot face diferenţă. Un duel interesant va fi intre Mohamed şi Dillon doi jucători de excepţie. Iar Franklin (foto) îi poate depăşi uşor pe Adamovic sau Popovic jucători extrem de utili dar lenţi.
Duminică de la ora 19,45 va avea loc jocul cu numărul 4 in care presiunea va fi pe echipa care va pierde meciul al treilea. Orice se va intâmpla secţia de baschet masculin a CSM Oradea face istorie în baschetul bihorean, fiind pentru prima dată în istoria judetului când joaca finala.
foto: party oradea.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

  1.  
    robi

    Esti cam penibil. Acum doua luni ziceai ca echipa si-a atins limitele acum te-ai intors si ne spui ca are valoare? Nu e vorba de aceiasi echipa. Daca e cineva care si-a atins limitele acela esti dumneata. Si bineinteles ma refer la limita de jos.
    •  

      Auz e părerea mea si te rog să o respecti. Nu jigni că nu esti in masura… Daca vrei să mai comentezi ok daca nu te rog nu mai citi. Nu esti in măsură să judeci tu deocamdata…Cu tot respectul

Adauga un comentariu


(obligatoriu)