Korozsi Dorina şi Cornelia Deiac, noi recorduri sezoniere

0
Posted June 30, 2014 by Lucian Popa in Atletism

dorina

În perioada 28-29 iunie a avut loc pe Stadionul Iolanda Balazs Soter din Bucureşti ultima etapă din cadrul Campionatelor Naţionale de atletism ale României, ultima verificare înainte de intrecerea naţională de seniori. A fost un bun test pentru toaţi sportivii ţării noastre de valoare şi cele care au concurat în diferite intreceri internaţionale. Judeţul Bihor a fost reprezentat de mai multe performre şi anume de la CSM Oradea şi CS Crişul Oradea. Cel mai bun rezultat al delegaţiei l-a reuşit Dorina Korozsi (foto in albastru) care după un sezon de iarnă mai puţin reuşit revine tare din spate. Atleta legitimată la CS Crişul Oradea antrenor Kadaş Karoly şi-a făcut record personal atât în probe de 400 m cât şi în cea de 800 m. Dorina Korozsi a terminat cursa de 400 m pe poziţia a doua cu timpul de 54,81 secunde, o performanţă aproape de posibilităţile ei. de asemenea în proba care a consacrat-o şi anume 800 m unde este dublă campioană balcanică a terminat pe locul al treilea cu timpul de 2:03,74 foarte aproape de baremul B pentru Campionatele Europene (2:03,00).
Dorina Korozsi a revenit la Oradea şi se pregăteşte pentru o nouă participare la o competiţie în Olanda unde anul trecut a triumfat în cursa de 800 m.
De asemenea Cornelia Deiac legitimată la CSM Oradea antrenor Virgiliu Preda a reuşit un nou record al sezonului pentru ea în proba de săritură în lungime. Orădenca a reuşit să sară 6,60 m perfromanţă cu care s-a situat pe locul al doilea.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)