Noul FC Paleu cea mai grabita echipa la reunire

0
Posted June 23, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

ciuciu

Noua formaţia de fotbal FC Paleu a inceput de luni 23 iunie pregătirea pentru sezonul 2014-2015 al Ligii a IV-a Bihor. Echipa preluată de Ioan Blidaru işi propune să facă performanţă încă din primul an de activitate în actuala formulă. cu Zolt Musznai in postura de antrenor principal, Alexandru Kiss secund şi la juniori şi Pap Deac antrenor cu portarii, cei din Paleu au gânduri mari de promovare şi de a construi o echipă puternică.
Reunirea lotului a avut loc la Baza Sportivă din Paleu preluată în administrare de siridon Baltsavias, cel care se ocupă de destinele echipei FC Hidişelul de Sus.
printre noutăţile din cadrul lotului se numără portarii Goia si Toderas, Mihelea şi jucătorii de câmp dorel Jude (venit de la CS Ineu), Ciuciu (foto in actiune), Agiurgioaiei (veniti de la FC Hidisel), Muresan, Madalin Popa, Nelu Cret ( ultimii doiveniti de la Viitorul Popeşti), Tegzes, Mangra, Bala, Balea, Sebi Sfarlea, Desedan, Ardelean (venit de la CS Oşorhei) şi altii. Bacter venit de la FC Bihor şi Lupaşcu venit de la Viitrul Popeşti au avut liber.
Bihorenii se vor pregăti pe plan local pana in data de 8 iulie când vor merge intr-un stagiu de pregătire centralizată în Austria. Cel mai probabil campionatul va debuta la finele lunii august.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)