“Papino” ne-a parasit pentru totdeauna

0
Posted June 6, 2014 by Lucian Popa in Nevoia de exprimare

portar

….am ajuns….da ..am ajuns…asa cum ti-am promis…dar am ajuns tarziu…ne desparteau doar 8 ore si tu nu mai asteptat….vroiam sa-ti spun adios si sa-ti spun cat de mult ai insemnat pt mine…sa-ti spun cat de mult te iubesc si ca o sa-ti simt lipsa necontenit,,vroiam sa-ti fiu alaturi ,,sa te tin de mana cand te stingi,,vroiam sa fiu eu acela care te conduce spre cer..inima mi se sfasie de durere..nu am cuvinte sa-mi descriu oful….ai plecat in lumea celor drepti…acolo nu ai durere ,,nu ai suferinta…si stiu ca tu de acolo de sus o sa ne veghezi si ai sa ne ocrotesti..te iubesc mult taticul meu drag…te iubesc te iubesc..si te vom iubi mereu!!!.ODIHNESTETE IN PACE!!!

Cu durere în suflet și cu mare regret, vă informăm că după o grea și îndelungă suferință, azi, joi, 5 iunie, a trecut la cele veșnice Alexandru Balasz.
Născut la Marghita, unde a început cariera de fotbalist, Sandu Balasz a evoluat pe postul de portar și a venit la FC Bihor în anul 1981, de la Bihoreana Marghita.
La clubul fanion al județului nostru, Alexandru Balasz a avut cea mai îndelungată activitate, aici el activând, cu o excepție, o escală la Reșița, în perioada 1981-1990. Cu FC Bihor, club pe care l-a servit cu profesionalism și dragoste, Sandu Balasz a evoluat cinci sezoane în Divizia A (actula Ligă I). Astfel, el a intrat la inima multor suporteri.
Alexandru Balasz s-a născut la 1 martie 1954 și în afară de FC Bihor a mai evoluat la Tractorul Brașov, FC Brașov și Gloria Reșița.
La FC Bihor, unde a atins apogeul carierei sale, i-a avut colegi de-a lungul timpului pentru postul de portar pe Vidac, M. Albu, Liliac, Lăzăreanu, Blid, Jipa sau Papp Deac…
Acum, când a venit momentul despărțirii, clubul FC Bihor este alături de familia îndurerată, căreia îi transmite sincere condoleanțe.
FC Bihor îi mulțumește lui Alexandru Balasz pentru tot ce a făcut pentru club!
Alexandru Balasz va rămâne mereu în inima și sufletul nostru, a tuturor celor apropiați acestui club!


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)