Se stiu cele 20 de echipe participante la CE de baschet feminin

0
Posted June 29, 2014 by Lucian Popa in Baschet
Ciao restaurant - pizzerie

foto

Federaţia Europeană de Baschet (FIBA Europe) a anunţat cele 20 de echipe participante la turneul final al CE feminin din 2015, găzduit de România şi Ungaria.
Potrivit anunţului FIBA Europe, formaţiilor României şi Ungariei, care sunt calificate direct la turneul final în calitate de naţiuni gazdă, li s-au alăturat 11 echipe care au disputat ultimele meciuri în această săptămână în cadrul grupelor din turul doi preliminar.
Astfel, în urma rezultatelor, s-au calificat Croaţia, Letonia, Lituania, Muntenegru, Rusia şi Slovacia, câştigătoarele grupelor din turul doi, plus Polonia, Suedia, Ucraina, Marea Britanie şi Italia, cu cea mai bună linie de clasament pe locul secund în grupe.
La turneul final mai sunt calificate participantele din Europa la Campionatul Mondial din acest an, Spania, Franţa, Turcia, Serbia, Belarus şi Cehia, dar şi Grecia, care a obţinut calificarea în 2013, câştigând turul I preliminar al CE din 2015.
Cele 20 de echipe vor participa la turneul final al Campionatului European din 2015, care va avea loc între 11 şi 28 iunie, în oraşe din România şi Ungaria.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)