Suspendare record dupa barajul Sportul Simleu – CSC Sanmartin 3-5

0
Posted June 27, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

minge

După incidentele de la partida cu CSC Sânmartin, trei jucători de la Șimleu s-au ales cu suspendări și amenzi, iar clubul a fost penalizat și cu o amendă.
Pe lângă că a pierdut dramatic meciul de baraj cu CSC Sânmartin, campioana Sălajului – Sportul Șimleu – a mai primit o lovitură, de data aceasta de la Comisia de Disciplină din cadrul FRF.
Astfel, după incidentele din minutul 87, dar și din finalul meciului, jucătorii de la Sportul Șimleu care s-au năpustit asupra centralului Ovidiu Mazilu și-au primit pedeapsa.
Fundașul Cristian Țurcaș, cel care l-ar fi bruscat pe arbitru a primit o suspendare record de 16 etape. Pe lângă această suspendare, jucătorul a fost ars și la buzunar, primind o penalitate de 4800 lei!
Cu carnetele reținute pentru injurii la adresa arbitrilor s-au ales atât Adrian Bregea, cât și portarul Mihai Blidar. Dacă tânărul portar șimleuan a fost amendat cu 1000 lei și suspendat 3 etape, Adrian Bregea va sta pe tușă 6 etape, fiind amendat cu 1700 lei.
Pentru cele întâmplate la meciul de baraj și clubul Sportul Șimleu a fost sancționat cu o penalitate sportivă de 230 lei.
Sportul Șimleu a pierdut meciul de baraj cu CSC Sânmartin cu scorul de 5 – 3, după ce în minutul 87, campioana Sălajului a condus cu 3 – 2. Bihorenii au egalat după un fault la portar, iar din acel momente jocul s-a rupt și Șimleul a pierdut șansa de a intra în lumea bună a fotbalului românesc.
sportulsalajan.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)