Valer Vancea multumit de activitatea AJF Bihor

0
Posted June 24, 2014 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

valer vancea

După fiecare sezon competiţional, conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Bihor, în spetă Valer Vancea (foto) preşedintele în exercitiu face o analiză a activităţii în fruntea asociaţiei. Sezonul recent încheiat a fost unul în care echipa CSC Sânmartin a fost campioana judeţului pe merit şi pe teren ea promovând şi în liga a III-a câştigând şi Cupa României la nivel judetean. Dar trebuie lăudată şi activiatea la nivel de copii şi juniori unde judeţul Bihor a avut mai mereu rezultate meritorii.
pentru al patrulea an consecutiv echipa de juniori A1, care câştigă campionatul din Liga a IV-a se califică la faza naţională. Anul acesta CSM Olimpia Salonta a ajuns să joace cu trofeul pe masă, după două tururi eliminatorii. La juniorii C, Luceafărul Oradea a organizat faza zonală, dar au ratat dramatic calificarea la loviturile de departajare. de asemenea la juniorii D şi E, FC Bihor a ieşit mai mereu în faţă cu rezultatele centrului.
Revenind la intrecerea din Liga a IV-a Bihor, se poate spune că au fost echipe preocupate de fotbal în special cele din vârful ierarhiei Sânmartin, paleu, Hidişel sau Sântandrei cu echipe modeste de tot ca şi la Vaşcău, Pomezeu sau Aleşd.
“Pot să spun că a fost o competiţie atractivă campioana fiind decisă abia după ultimele etape. Un rol important l-a avut comisia de disciplină care trebuie să ia deciziile cele ai ferme. pe undeva au scăzut incidentele, dar tot au mai existat unele probleme. Din păcate aici vom avea probleme şi în viitor. O nemultumire a mea este faptul că o echipă s-a retras din campionat ceea ce a făcut ca numărul jocurilor să fie mai mic în fiecare etapă. dar trebuie să laud activitatea nou promovatelor” declara Valer Vancea.
Şi în sezonul viitor Liga a IV-a Bihor va avea o serie de 16 echipe, şi trei serii a câte minimim 12 echipe în Campionatul Judeţean. Comitetul Executiv al AJF Bihor a hotărât ca liga a IV-a să înceapă în perioada 23-24 august pentru ca Liga a V-a şi juniorii o săptămână mai târziu. Perioada de transferuri să fie încheiată cu 48 de ore înainte de startul întrecerii iar taxa de participare şi sumele restante să fie plătite până la data de 1 august Liga a IV-a şi 15 august Liga a V-a. În data de 11 august va avea loc Adunarea generală a AJF Bihor pentru ca cel mai probabil în data de 19 sau 20 august să se dispute supercupa AJF Bihor între CSC Sânmartin şi FC Hidişelul de Sus.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)