Astra Giurgiu castiga al doilea trofeu in fata Stelei la penalty!!!

0
Posted July 11, 2014 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

 

steaua-astra

Steaua Bucuresti si Astra Giurgiu au deschis oficial sezonul 2014-2015 al fotbalului românesc. Cele două echipe s-au întâlnit  vineri 11 iulie de la ora 21:00, în Supercupa Romaniei, meciul prin care fotbalul revine dupa o pauza de aproape doua luni. Astra venea dupa o victorie in ultimul meci direct, iar Steaua a surprins in mod placut. Chipciu a reuşit să deschidă scorul în minutul 44 după o pasă în adâncime a lui Tănase (1-0). După 74 de minute de joc Enache a restabilit egalitatea cu o frumoasă lovitură de cap (1-1).

Meciul a intrat în prelungiri acolo unde Steaua a avut de două ori şansa golului prin Keseru sau Tănase. Egalitatea de pe tabela de marcaj s-a menţinut şi după 120 de minute de joc şi s-a ajuns la loviturile de departajare.

Primul care a executat a fost Găman (Astra) care a înscris 2-1. Keseru (Steaua) l-a imitat automat 2-2. A urmat Seto care a marcat din nou, (3-2) pentru ca Filip să rateze. Junior Moraies a dus echipa la două goluri avans (4-2), iar după aceea Pârvulescu a marcat si el (4-3). Laban a marcat pentru o nouă difereţă (5-3), iar Latovlevic puncteaza (5-4). A urmat momentul cheie in care Budescu trebuia sa transforme pentru victorie. Acesta a sutat si a inscrie (6-4).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)