Au pierdut pe mana lor!!!

0
Posted July 20, 2014 by Lucian Popa in Polo

imagesProverbul spune “Sa  nu accepti daruri de la greci”, nu sa faci daruri grecilor. Cu 45 de secunde inainte de finalul meciului tricolorii au condus cu 9 la 8 si a obtinut si un om in plus la care, in loc sa prelungeasca posesia, trage la poarta. Tsalkanis apara sutul si lanseaza un contraatac 2 contra 1 din care  Mylonakis  inscrie cu 28″ inainte de fluierul final. Partida nu este inchisa insa  si acelasi Mylonakis aduce victoria  Greciei  in ultima secunda. O victorie meritata din moment ce a fost mult mai atenta, mai matura in joc si mai clara in actiunile de atac. De remarcat este si faptul ca pina la golul victoriei  nu a condus niciodata echipa noastra. Romania pierde astfel sansa de a ocupa locul trei in grupa A. Urmatorul adversar al tricolorilor este , meciul fiind programat luni 21 iulie, de la ora 13.00 (ora locala)

Cosmin Radu (capitanul echipei Romaniei) : “Cred ca pe tot parcursul meciului nu am respectat indicatiile tactice si de asta am ajuns in situatia in care am ajuns, sa luam gol in ultima secunda, nu pentru ultima faza ci tot meciul nu am fost atenti. Ar trebui sa continuam sa jucam toate meciurile la maximum pentru ca suntem aici pentru a ne califica la mondiale. Asa ca trebuie sa continuam sa luptam!”.

ROMANIA-GRECIA 9-10 (3-2; 2-3; 2-2; 2-3)

Grecia: Tsalkanis, Mylonakis 2, Dervisis, Tigkas, Foudoulis 1, Pontikeas,  C. 1, Delakas 1, Mourikis 1, Kolomvos, Gounas 2, Vlachopoulos 2, Galanopoulos. Antrenor. Kehagias.

Romania: Dragos , Cosmin Radu 2, Tiberiu , Nicolae Diaconu 4, Andrei  1, Andrei Busila, Alexandru Matei Guiman 1, Mihnea , Dimitri , Mihnea , Alexandru , Alex Popoviciu 1, Mihai Dragusin. Antrenor. Stanojevic.

h2opolo.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)