Crisul are prima optiune pentru a deveni campioana nationala

0
Posted July 14, 2014 by Lucian Popa in Polo
Ciao restaurant - pizzerie

crisul

 

Luni 14 iulie la sediul CS Crişul Oradea a avut loc obişnuita conferinţă de presă a clubului la care au fost prezenţi Ionel Bungău şi Ciprian Câmpeanu director şi respectiv antrenor de polo. Subiectul principal a fost primul turneul final de polo pentru juniori II care a avut loc de vineri 11 iulie şi până duminică 13 iulie la Arad.

Echipa de juniori II a CS Crişul Oradea (foto) a obţinut victorii pe linie 11-9 cu Steaua Bucureşti, 16-5 cu Viitorul Cluj-Napoca, 15-6 cu Rapid Bucureşti, 10-7 Amefa Arad şi 12-8 cu CSŞ Numărul 3 Bucureşti.

“Mergem clar ca favoriţi la medaliile de aur. Avem un avantaj clar după primul turnu şi nici nu concep să nu câştigăm,. Mai aveam un turneu la Buucreşti în care băieţii sper să se mobilizeze şi să-şi arate valoare. este o chestie super interesantă, ai voie să treci 14 jucători pe foaia oficială iar Ciprian a schimbat de multe ori şapte poloişti o dată. Imediat acest aspect face diferenţa” declara Ionel Bungău.

La rândul său Ciprian Câmpeanu avea să spună: “Suntem pe primul lco după primul turneu cu 15 puncte iar CSŞ Numărul 3 Bucureşti pe locul al doilea cu 12 puncte. Trebuie să ne pregătim foarte bine pentru a depăşi orice obstacol la Bucureşti în tetativa de a deveni campioni naţionali. Am avut evoluţii bune la Arad, am început cu o victorie cu Steaua, după aceea parcă de la sine am jucat bine. Arbitrajele sunt mereu problema noastră, am avut multe impedimente din partea organizatorilor, turneul ar fi trebuit să aibă loc la Oradea dar a fost la Arad. Nu au existat migi oficiale numai la unele echipe, iar ce pot să spun. Bucureştenii sunt toţi impotriva noastră” declara Ciprian Câmpeanu. În perioada 25-27 iulei va avea loc la Bucureşti turneul secund la finele căruia se vor decerna medaliile de campioni. Echipa de la CS Crişul Oradea este sustinută de Aqua Parc Prezident Băile Felix, cei care îi ajută cu echipament sportiv şi cu recuperarea.

Lotul de jucători este următorul: Gavriş, Zembrea – portari, Kovacs, Remeş, Gabor, Terek, Anton Pop, Gui, Alexandrescu, Doble, Szekely, Mureşan, Drăghici, Ţifra, Czirjak. A lipsi Andrei Podilă accidentat.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)