CS Osorhei va efectua un stagiu de pregatire in Baile Felix

0
Posted July 15, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

 

downloadLotul echipei CS Oşorhei s-a reunit luni după amiază, în vederea preparativelor pentru al treilea sezon consecutiv în Liga III. La primul antrenament au luat parte 13 jucători însă alţi patru au fost învoiţi. Vestea bună este că echipa se reîntoarce acasă, la Alparea, unde lucrările de reconstrucţie a Bazei Sportive sunt într-un stadiu avansat.

„13 jucători par puţini la prima vedere însă alţi 4 au fost învoiţi iar cu mai mulţi jucători se negociază sosirea la echipă”, a precizat Rudy Kovacs după întâlnirea cu jucătorii veniţi din vacanţă. Printre jucătorii învoiţi s-au numărat fundaşii centrali Şerban Pop şi Alex Pintea în timp ce fundaşului dreapta Sebi Matei i-a expirat contractul cu CS Oşorhei. Fundaşul central Andrei Mălai şi portarul Emil Sere, ambii jucători de la CSC Sânmartin sunt noutăţile din lot. De asemenea se încearcă legitimarea mijlocaşului Mădălin Trip. Programul  pentru perioada de pregătire a noului sezon a fost definitivat în mari proporţii. Timp de cinci zile echipa se va pregăti pe plan local, chiar pe terenul de la Alparea. Tot în  această săptămână jucătorii pregătiţi de Rudy Kovacs vor efectua vizita medicală. Din data de 21 iulie se va intra în programul de pregătire centralizată, prevăzut să se desfăşoare la Băile Felix. Din 4 august CS Oşorhei se va reîntoarce la Baza de la Alparea iar în perioada imediat următoare vor începe partidele de pregătire după următorul program:

Perioada 6-9 august: două jocuri de verificare cu echipe din Liga II respectiv Liga III

Perioada 11-16 august: două jocuri de pregătire cu echipe din Liga II şi Liga III

Perioada 18-23 august: două jocuri de verificare cu echipe din Liga III respectiv Liga IV

În săptămâna 25-29 august se va intra în etapa de program competiţional debutul urmând să aibă loc la data de 30 august.

„Primul adversar din jocurile de pregătire este CSC Sânmartin, cu care vom juca la data de 6 august iar pe data de 16 august vom juca cu Naţional Sebiş. În stabilirea programului partidelor de pregătire va conta foarte mult cât de lung va fi parcursul nostru în Cupa României, pentru că vom intra în competiţie pe 30 iulie”, a spus Rudy Kovacs, care a avansat discuţi pentru jocuri amicale cu Olimpia Salonta şi CF Bihorul Beiuş.

DIN NOU „ACASĂ”

După ce întregul sezon 2012-2013 şi o parte din sezonul 2013-2014 CS Oşorhei a jucat partidele de acasă pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” din Oradea, pentru ca ultimul sezon să fie încheiat pe Stadionul din Oşorhei, echipa va reveni „acasă”, urmând să-şi dispute partidele pe Stadionul din Alparea. Lucrările de renovare ale Bazei Sportive sunt într-un stadiu avansat. „Echipa va juca din acest sezon pe terenul din Alparea. Până la data de 30 august lucrările vor fi definitivate. Doar tribuna va fi utilizabilă la începutul anului viitor”, a spus Ioan Pop, primarul comunei bihorene despre construcţiile efectuate la stadion. Complexul cuprinde vestiarele, sala de refacere, sala de conferinţe, plus patru camere.

LOTUL DE JUCĂTORI

PORTARI: Hava, Sere

FUNDAŞI: Pop Şerban, Alex Pintea, Teşan, Mălai, Marcel Hering, Fl. Popa

MIJLOCAŞI: Moise, Ember, Cr. Andor, Boneta, Magda, Junc, Trip

ATACANŢI: Ganea şi Sorin Ban

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)