CSC Sanmartin va juca cu Sanatatea Cluj-Napoca in Cupa Romaniei

0
Posted July 11, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

 

fotbal

 

Federaţia Română de Fotbal a stabilit jocurile din faza I a Cupei României Timişoreana, ediţia 2014-2015. Meciurile vor avea loc miercuri, 16 iulie 2014, de la ora 17:30.

Iată programul jocurilor:

*Din cele 42 de partide programate, opt dintre ele nu se vor disputa. Echipele trecute ca oaspeţi s-au retras în sezonul recent încheiat. Gazdele din aceste meciuri se vor califica în turul II fără să joace.


Conform art.31.9 din ROAF, în caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, dacă egalitatea persistă, la lovituri de departajare de la punctul de pedeapsă.

Federaţia Română de Fotbal, prin Comisia Centrală a Arbitrilor, va delega arbitrii şi arbitrii asistenţi pentru fiecare joc.

Cheltuielile de organizare a jocurilor se efectuează de cluburile gazdă, iar, după scăderea cheltuielilor de organizare, suma rămasă din beneficiul net se va repartiza în mod egal ambelor echipe.
Beneficiul echipei vizitatoare va fi achitat în maximum 15 zile de la data disputării jocului. Dacă din încasări nu rezultă beneficiu, fiecare club va suporta în mod egal acoperirea cheltuilelilor de organizare.

Pentru faza I-a a Cupei României Timişoreana, baremurile de arbitraj sunt nete şi vor fi în cuantum de:
Arbitru: 340 RON
Arbitru asistent (1 şi 2): 300 RON
Total: 940 RON

În caz de litigiu, competenţa soluţionării aparţine Comisiei de Disciplină a FRF.

În conformitate cu art.31.15 din ROAF, echipele programate în Cupa României nu pot renunţa la jocuri şi nici nu pot disputa jocuri amicale în zilele în care au fost programate, sub sancţiunea eliminării lor din campionatul în care participă.

Faza a II-a a Cupei României, la care vor participa cele 42 de echipe calificate din faza I şi 30 de echipe (restul echipelor participante în Liga a 3-a, ediţia 2013-2014), este programată să aibă loc miercuri 30.07.2014, ora 17.30.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)