Daria Jula un nume de care se poate lega perfromanta in viitor

0
Posted July 17, 2014 by Lucian Popa in Tenis

daria

 

Tenismena Daria Jula (foto) adaugă alte două noi titluri la palmaresul ei care începe să se contureze. După victoria de la Arad, sportiva Clubului Sportiv “Voinţa” Oradea  se impune în turneele de la Timişoara şi Satu-Mare. Trofeul Dyadora disputat între 05-11 iulie  în oraşul de pe Bega a confirmat forma bună a elevei  lui Alexandru Stohor care a câştigat categoria 14 ani fete, deşi nu are decât 12 ani, pe locul III venind o altă tenismenă pregătită de el, Tania Negrău. Cele două sunt primele semne, după câţiva ani de “secetă,”  că tenisul orădean începe să aibă din nou un cuvânt de spus  în acest frumos şi spectaculos sport.

      Zilele acestea s-a încheiat la Satu Mare un alt turneu de categoria I, Trofeul Sătmarului la care au luat parte şi tenismeni de la cluburi orădene. Daria Jula a câştigat finala categoriei 12 ani fete învingând-o cu scorul de 6-2, 6-3 pe Alexia Tibil de la TC Star Baia Mare. Tenismena Giana Cormoş de la C.S “Voinţa” Oradea s-a impus în ultimul act al categoriei 16 ani fete cu 6-2, 4-6, 6-2 în faţa Francescăi Săteanu  de la Metalul Salonta, Tania Negrău câştigând şi ea “brozul” categoriei.  La categoria 16 ani băieţi Alex Stokker de la C.S. Sănătatea Oradea s-a clasat pe primul loc al categoriei 16 ani băieţi după finala câştigată cu 6-0, 6-0 în faţa Vlad Ţuţuraş de la C.S. Sănătatea Ergolemn Satu Mare.

    Aceşti merituoşi tenismeni pot fi văzuţi  şi la Oradea, ei participând în perioada 19-25 iulie la ediţia a XII-a a Trofeului Damaco, turneu naţional de categoria I. De asemenea şi-a anunţat participarea la turneu un grup de sportivi pregătiţi în Oman de către doi tineri antrenori din Oradea, Horia Matei şi Răzvan Gheorghe care de câţiva ani pregătesc un grup valoros de tenismeni în această ţară din Asia.

Mircea Teodor Drăgoi 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)