Deiac si Mehes vicecampioni nationali, Dorina Korozsi medaliata cu bronz

0
Posted July 21, 2014 by Lucian Popa in Atletism

fotoLa finele săptămânii trecute mai precis în perioada 19-20 iulie Stadionul “Nicolae Dobrin” din Piteşti a găzduit o nouă ediţie a Campionatelor Naţionale de atletism ale României. Judeţul Bihor a fost reprezentat de cei mai buni atleţi la categoria seniori şi senioare. Cel mai bun rezultat l-a obţinut Cornelia Deiac cea care în proba de săritură în lungime a devenit vicecampioană naţională. Cornelia Deiac legitimată la CSU – CSM Oradea antrenori Mariana şi Virgil Preda a reuşit o săritură de 6,53 m cu care a terminat pe locul secund din opt competitoare.  Alexandru Meheş la aruncarea ciocanului masculin cu performanţa de 58,33 m a devenit şi el vicecampion naţional din şase concurenţi la start. Alexandru Meheş este legitimat la CS Crişul Oradea antrenori Livia şi Albert Meheş.

Cea mai valoroasa cursa, de alergare la Campionatul National de Atletism de la Pitesti pe o pista sintetica noua al stadionului Nicolae Dobrin a  fost cursa de 800 m plat feminin de nivel european  unde sportiva de la CS Crisul Oradea, Dorina Korozsi  antrenor Kadas Karoly a obtinut un merituos loc. Ea a obţinut cea mai bună performanţă din anul acesta 2:03:46 .

“Sunt multumita de rezultatul obtinut de Dorina avand in vedere startul slab de la inceputul acestui an, regret ca nu a reusit baremul pentru Campionatul European dar asa este in sportul de performanta. Am incredere in potenţialul ei si ii doresc mult succes in continuare”a declarat Simona Kadas sponsorul ei si care a fost alaturi de ea la Campionatul National (foto).

Pentru atleţii bihoreni care nu vor fi selectati să facă parte din lotul balcanic, urmează o pauză competiţională cu refacere şi recuperare. Campionatele Balcanice au loc în perioada 25-26 iulie tot la Piteşti.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)