EXCLUSIV: CSM Oradea negociaza intens cu rusii de la Gazprom!!!

2
Posted July 4, 2014 by Lucian Popa in Baschet

gazprom

Secţia de baschet a CSM Oradea poate avea un viitor extrem de frumos. După un sezon de excepţie, cu două finale jucate (Cupa României şi Liga Naţională), duin păcate pierdute ambele orădenii, sunt gata să de-a lovitura “viitorului”. După ce au pierdut o serie de jucători importanţi ca şi Titus Nicoară sau Wiliam Franklin, fiind aproape s-i piardă şi pe Sean Denison sau daniel Dillon, gruparea din municipiul de pe Crişul Repede şi-a asigurat serviciile a patru jucători. Unul important Radovan Markovic, doi utili când se apelează la ei Bogdan Ţibîrnă şi Daniel Popesu şi a unuia eterna rezervă Rareş Paşca. Nimic special. Conducerea este cea care pare să fi găsit soluţia specială. La acestă oră CSM Oradea negociază intns cu cornernul rus Gazprom în vederea unui contract avantajos de ambele părţi. În ultimele patru sezoane SC Gavella a susţinut echipa prin Gheorghe Vajai. Acum Oradea îşi doreşte mai mult şi e normal să încerce o nouă provocare. Pe filiala Ilie Bolojan – Gazprom, se pare că secţia de baschet va fi sponsorizată de puternicul concurn rus care la ora actuală face investiţii serioase în România. Şi când e vorba de petrol şi gaze, banii nu prea contează, CSM Oradea ar putea fi prima echipă din România cu un buget extrem de mare sau mai bine spus cu un buget undeva în jurul cifei cu şase zerouri.
Cu alte cuvinte CSM Oradea va fi una dintre echipele în eventualitatea în care vor semna contractul cu Gazprom să continue să facă performanţă pe plan naţional, dar şi internaţional. Este tot ce-şi poate dori un conducător, un jucător sau un oraş, ca echipa să joace în Cupele Europene la un nivel foarte ridicat.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

  1.  
    Anonim

    Luciane, mai citeste o data ce ai scris si pune virgulele unde trebuie, nu manca litere si invata sa desparti in silabe. Fara suparare !
  2.  
    lulu

    Poate ca unii jucatori vor regreta ca au plecat de la CSM Oradea . Sa dea dumnezeu. Doamne ajuta sa avem si noi un sponsor ca lumea in Oradea.

Adauga un comentariu


(obligatoriu)