FC Bihor in cantonament pe plan local

0
Posted July 25, 2014 by Lucian Popa in Fotbal

DSC_3271Conducerea clubului FC Bihor s-a înțeles și a semnat deja contractele de joc, valabile pentru un an, cu fotbaliștii: Mihuț, Sorian, Smaranda, R. Lukacs (foto) și Raul Speroni.

Raul Speroni este un jucător argentinian, în vârstă de 28 de ani, evoluează pe postul de mijlocaș central și a venit de la Minerul Motu, unde a activat sezonul trecut.

Începând de mâine, joi, 24 iulie, echipa FC Bihor va intra în cantonament, pentru 8 zile, până vineri, 1 august, la Hotel Nevis din Oradea, urmând a susține antrenamentele la Stadionul „Iuliu Bodola”.

„Urmează să mai purtăm tratative pentru un fundaș central. Nu vom omite însă nici tinerii noștri jucători din Centrul de Copii și Juniori, pe care dorim să-i promovăm. În cantonament vom merge cu un lot subțire, în jur de 20 de jucători”, a declarat președintele clubului FC Bihor, Viorel Nemeș.

În ceea ce privește jocurile amicale, au fost stabilite câteva adversare, Crișul Sântandrei, Olimpia Satu Mare (cu care se va susține o dublă) și CS Oșorhei. Vor mai fi căutați încă trei adversari, dintre care unul din liga a III-a, unul din liga a IV-a și unul din liga a II-a.

 


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)